Agenda

Bekijk onze

Evenementen 

Elke derde donderdag van de maand organiseren wij de Groeiborrel een bijeenkomst van de werkgroep Groei. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we het Product van de Maand, vertellen we het laatste ondernemersnieuws en zijn er bijdragen te horen in de Speakers Corner. De Speakers Corner is een mogelijkheid voor leden, partners of bestuursleden om een inhoudelijke pitch te houden over het eigen bedrijf of een specifiek onderwerp. Normaal gesproken zijn dit fysieke bijeenkomsten in Café Wildschut in Amsterdam. Vanwege de Coronamaatregelen is dat voorlopig niet mogelijk. We proberen de Groeiborrel online door te laten gaan. De laatste groeiborrel hebben we uitgezonden via een uitzending van MKB TV (kijk hier, link plaatsen). De volgende Groeiborrel hopen we ook online aan te kunnen bieden via MKB TV of een andere mogelijkheid. Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Groeiborrel op 17 september 2020

Op elke derde donderdag van de maand houden wij de Groeiborrel met bekendmaking van de winnaar van Product van de Maand. Tevens de Speakers Corner met 3 interessante pitches van 3 minuten.

MKB Amsterdam Groeiborrel – Product van de Maand juni 2020

MKB Amsterdam Groeiborrel – Product van de Maand juni 2020

MKB Amsterdam Groeiborrel - bekendmaking Product van de Maand juni Het mag gelukkig weer! Uiteraard wel zittend en met een beperkt aantal mensen. Op woensdag 24 juni gaan we na maanden online uitzenden van de uitreiking van Product van de Maand via MKB TV, naar een...