Afgelopen maandag was alweer de zevende zeer geslaagde en drukbezochte editie van de MKB Rotterdam Borrel BIJ… Bar Brasserie Engels i.s.m. Brackmann Aanbestedingsspecialist. Voor een kort beeldverslag/sfeerimpressie, klik hier. De presentatie van de workshop kunt u hier downloaden.

Bar Brasserie Engels

Op maandag 21 maart 2016 heeft Bar Brasserie Engels met veel enthousiasme en plezier een groot aantal leden en relaties van MKB Rotterdam mogen verwelkomen. De overweldigende opkomst maakte deze avond een doorslaand succes.
Het Groothandelsgebouw is het belangrijkste wederopbouwmonument van Rotterdam. Het was zijn tijd ver vooruit: het enorme pand bood niet alleen plaats aan vele bedrijven, maar een heuse autoroute maakte het inpandig vervoer van allerlei producten mogelijk. Al in 1951 vestigde zich hier ´Engels´, dat elan aan het pand bracht met haar grand café-restaurant, congres-, party- en zalencentrum.

Na een grootse verbouwing heeft Rotterdam haar Engels weer terug: met dezelfde uitstraling en sfeer van de gloriejaren, maar met een tikkie Rotterdamse nuchterheid en allure. Engels is nostalgie in een nieuw jasje. Overdag de perfecte plek voor een kop koffie of lunch, later op de dag ideaal voor een borrel of diner.

De chefs en bediening van Bar Brasserie Engels verrassen u en uw gezelschap met gerechten uit de Rotterdamse gloriejaren, gestoken in een eigentijds jasje en gepresenteerd met een tikje hedendaagse bravoure.

MKB ROTTERDAM BORREL BIJ… BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL 25 APRIL
Graag nodigen wij u ook uit voor de eerstvolgende MKB Rotterdam Borrel BIJ… Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel op maandag 25 april vanaf 17.00 uur. De alweer achtste editie van Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke Rotterdamse locatie en dit keer i.s.m. De Verkeersonderneming.

BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL
U zoekt een toplocatie voor uw bijeenkomst of feest? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een 4-sterren hotel, restaurant en vergaderlocatie in Rotterdam. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Ook voor gezinnen die een gezellig weekendje weg willen, is het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een inspirerende uitvalsbasis.

WORKSHOP ‘AFSLUITEN MAASTUNNEL’ (VANAF 15.30 UUR)
Voorafgaand aan de Borrel BIJ verzorgt De Verkeersonderneming om 16.00 uur een workshop voor werkgevers en voor logistiek dienstverleners over hetgeen komen gaat m.b.t. het afsluiten van de Maastunnel en vooral hoe u zich hierop het beste kan voorbereiden.

De MKB Rotterdam Borrel BIJ… staat garant voor netwerken, netwerken en nog eens netwerken op elke 4de maandag van de maand vanaf 17.00 op een afwisselende aansprekende netwerklocatie. Kom ook effectief én interactief zakelijk netwerken onder het motto ‘More buzz 4 your bizz’.

AANMELDEN
U kunt zich hier gratis aanmelden voor de MKB Rotterdam Borrel BIJ.. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel – maandag 25 april. Voor een routebeschrijving klik hier.
Wij wensen u goede zaken toe en graag tot ziens op de MKB Rotterdam (netwerk)bijeenkomsten.

P.S. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reageer snel want vol is echt vol. MKB Rotterdam partners en leden hebben altijd toegang. Lid worden? Klik hier! Of bel / mail met Yvette Huijsmans (010 – 262 03 75 / secretariaat@mkb-rotterdam.nl) of Jack Kriek (06 – 52 61 31 71 / commercie@mkb-rotterdam.nl)

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Roy Koeleman

Roy Koeleman

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Energie besparen?

Energie besparen?

De wattjemoetweten (Watt) campagne informeert ondernemers over de informatieplicht energiebesparing. De focus van de campagne verschuift naar energiebesparing: www.wattjemoetweten.nl. Meerdere ondernemers zijn geïnterviewd voor de campagne waaronder Klaas Fuite van Bakkerij Fuite. Dit familiebedrijf heeft de afgelopen drie jaar de CO2 footprint van het bedrijf met 30% weten te verminderen.

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

Duurzaam ondernemen in de crisis, is dat realistisch? Veel mkb’ers hebben nu wel wat anders aan het hoofd. In deze crisis lijkt het handig om investeringen uit te stellen, of toch niet?  Olof van der Gaag, voorzitter Duurzaamheidsraad Amsterdam: “doe het juist nu, het...

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Toch weer een Belg, flitste het door mijn hoofd toen ik het nieuwe plan las om van Amsterdam een allesomvattende stad te maken. Allesomvattend is Inclusief Noord. Sinds de aanleg van het Centraal Station eind 19e eeuw was de doorslaggevende brug vanuit het centrum...

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Gemeenten in de regio werken behoorlijk soepel mee aan plannen van ondernemers om te kunnen functioneren in de anderhalve meter economie. Voor sommige aanvragen ligt dat ingewikkeld omdat er meerdere bestuurslagen en beleidsafdelingen bij betrokken zijn. Dit speelt...

RED WAT ER TE REDDEN VALT

RED WAT ER TE REDDEN VALT

Een open brief van onze voorzitter aan de gemeenteraad: stel een taskforce in. Steunmaatregelen van de overheid zijn en blijven nodig. Maar ze zijn niet genoeg. Omdat financiële steun altijd maar een deel van de kosten dekt en uitstel van betaling geen afstel is. Het enige wat deze bedrijven kan redden is dat hun omzet weer op peil komt. En wel zo snel mogelijk.

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Precies vijf jaar geleden werd Manifesto opgericht, één van de initiatiefnemers is Erik Friedeberg. Hij vertelt zijn verhaal, drijfveren en zijn motivatie om deze duurzame coöperatie te starten en uit te bouwen. Met crowdfunding wil hij zijn succesvolle duurzame...