Google opent Digitale Werkplaats in hartje Amsterdam

Meer klanten bereiken via het internet? Weten hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten? Of hoe je een socialmediastrategie opstelt? Van 20 oktober tot en met 23 december a.s. kan je terecht bij de Google Digitale Werkplaats. In deze tijdelijke vestiging op de Prinsengracht 570 kun je via workshops en persoonlijk advies meer leren over alle facetten van online zaken doen.

Online groeien

Je bent een ondernemer. Je bent vooral bezig met je klanten. Hierdoor ben je misschien minder bezig met je website, personal branding en de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dat is zonde, want hier valt veel winst te behalen. Volg één van de diverse workshops en leer hoe je als ondernemer meer groei kunt halen uit het internet. Er is keuze uit verschillende onderwerpen zoals: online zichtbaarheid, mobile- en weboptimalisatie en personal branding.

Wil je liever aan de slag met een specifiek vraagstuk waar jij met jouw bedrijf online tegenaan loopt? Schrijf je dan in voor een persoonlijk adviesgesprek met één van de Digitale Werkplaats coaches. Zij hebben brede kennis van digitale marketing en zitten dagelijks voor je klaar om jou en je bedrijf verder te helpen. Daarnaast zullen de coaches je adviseren welke andere trainingen in de Digitale Werkplaats voor jou handig zijn.

Mis deze kans niet!
Kom langs van 20 oktober tot en met 23 december bij de Digitale Werkplaats op de Prinsengracht 570. Kijk voor ons dagelijkse programma op g.co/digitalewerkplaats en schrijf je vandaag nog in. Deelname is gratis!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Energie besparen?

Energie besparen?

De wattjemoetweten (Watt) campagne informeert ondernemers over de informatieplicht energiebesparing. De focus van de campagne verschuift naar energiebesparing: www.wattjemoetweten.nl. Meerdere ondernemers zijn geïnterviewd voor de campagne waaronder Klaas Fuite van Bakkerij Fuite. Dit familiebedrijf heeft de afgelopen drie jaar de CO2 footprint van het bedrijf met 30% weten te verminderen.

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

Duurzaam ondernemen in de crisis, is dat realistisch? Veel mkb’ers hebben nu wel wat anders aan het hoofd. In deze crisis lijkt het handig om investeringen uit te stellen, of toch niet?  Olof van der Gaag, voorzitter Duurzaamheidsraad Amsterdam: “doe het juist nu, het...

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Toch weer een Belg, flitste het door mijn hoofd toen ik het nieuwe plan las om van Amsterdam een allesomvattende stad te maken. Allesomvattend is Inclusief Noord. Sinds de aanleg van het Centraal Station eind 19e eeuw was de doorslaggevende brug vanuit het centrum...

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Gemeenten in de regio werken behoorlijk soepel mee aan plannen van ondernemers om te kunnen functioneren in de anderhalve meter economie. Voor sommige aanvragen ligt dat ingewikkeld omdat er meerdere bestuurslagen en beleidsafdelingen bij betrokken zijn. Dit speelt...

RED WAT ER TE REDDEN VALT

RED WAT ER TE REDDEN VALT

Een open brief van onze voorzitter aan de gemeenteraad: stel een taskforce in. Steunmaatregelen van de overheid zijn en blijven nodig. Maar ze zijn niet genoeg. Omdat financiële steun altijd maar een deel van de kosten dekt en uitstel van betaling geen afstel is. Het enige wat deze bedrijven kan redden is dat hun omzet weer op peil komt. En wel zo snel mogelijk.

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Precies vijf jaar geleden werd Manifesto opgericht, één van de initiatiefnemers is Erik Friedeberg. Hij vertelt zijn verhaal, drijfveren en zijn motivatie om deze duurzame coöperatie te starten en uit te bouwen. Met crowdfunding wil hij zijn succesvolle duurzame...