Gratis workshops en coaching in online marketing?

Google opent Digitale Werkplaats in hartje Amsterdam

Meer klanten bereiken via het internet? Weten hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten? Of hoe je een socialmediastrategie opstelt? Van 20 oktober tot en met 23 december a.s. kan je terecht bij de Google Digitale Werkplaats. In deze tijdelijke vestiging op de Prinsengracht 570 kun je via workshops en persoonlijk advies meer leren over alle facetten van online zaken doen.

Online groeien

Je bent een ondernemer. Je bent vooral bezig met je klanten. Hierdoor ben je misschien minder bezig met je website, personal branding en de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dat is zonde, want hier valt veel winst te behalen. Volg één van de diverse workshops en leer hoe je als ondernemer meer groei kunt halen uit het internet. Er is keuze uit verschillende onderwerpen zoals: online zichtbaarheid, mobile- en weboptimalisatie en personal branding.

Wil je liever aan de slag met een specifiek vraagstuk waar jij met jouw bedrijf online tegenaan loopt? Schrijf je dan in voor een persoonlijk adviesgesprek met één van de Digitale Werkplaats coaches. Zij hebben brede kennis van digitale marketing en zitten dagelijks voor je klaar om jou en je bedrijf verder te helpen. Daarnaast zullen de coaches je adviseren welke andere trainingen in de Digitale Werkplaats voor jou handig zijn.

Mis deze kans niet!
Kom langs van 20 oktober tot en met 23 december bij de Digitale Werkplaats op de Prinsengracht 570. Kijk voor ons dagelijkse programma op g.co/digitalewerkplaats en schrijf je vandaag nog in. Deelname is gratis!

Door | 01-11-2017 | Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: