Cloud Management Portal biedt MKB grip op IT

Insight, wereldwijd de grootste onafhankelijke IT-reseller en de Nederlandse marktleider in softwarelicentiebeheer, is de nieuwe hoofdpartner van MKB Amsterdam én  MKB Rotterdam Rijnmond. In deze nieuwe rol en als enige IT-partner, kunnen Rotterdamse en Amsterdamse MKB’ers met al hun IT-vraagstukken, zowel groot als klein, bij Insight terecht.

“Het mes snijdt aan twee kanten. Wij helpen Insight met de zichtbaarheid bij onze leden en zij helpen onze ondernemers bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van IT, zodat ze meer tijd overhouden voor hun corebusiness. Uiteraard zijn we erg blij met dit partnerschap. Het onderstreept ons motto – Samenwerken, verbinden én versterken – volledig,” aldus Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond.

“Insight zette het motto ook direct kracht bij, door MKB Rotterdam Rijnmond en MKB Amsterdam met elkaar in contact te brengen, aangaande een speciaal portal. Het ledenvoordeel dat onze Rotterdamse collega’s wisten te realiseren voor hun leden, kunnen wij nu ook aanbieden aan die van ons,” zegt Bart Drenth, voorzitter MKB Amsterdam.

Speciale portal
Insight geeft klanten advies over de huidige én toekomstige IT-behoefte en ontzorgt ze op het gebied hardware, software en diensten. Om deze diensten en Insight’s wereldwijde kennis en kunde ook toegankelijk te maken voor kleinere ondernemingen heeft Insight een speciale portal ontwikkeld, op basis van het Microsoft CSP-programma. Zo kan men zelf ervaren hoe eenvoudig licenties te beheren zijn, inclusief de kosten per maand betaald op basis van het daadwerkelijke verbruik.

“Het MKB is de motor van Nederland. Daar is ook Insight trots op en dat laten we graag blijken middels deze partnerschips. Want met de slagkracht en schaalbaarheid van de juiste digitale middelen kan een lokale onderneming zomaar uitgroeien tot een van wereldformaat,” besluit Frank Hoekstra, VP Benelux en General Regional Manager Nederland.

Lees ook:

-De Insight-blog – Tijd overhouden voor écht belangrijke zaken
-Het Insight-ledenvoordeel – 3 maanden gratis Microsoft Office 365 E3 voor 50 gebruikers

Over Insight

Insight, in 1988 opgericht in de VS, helpt de business van klanten wereldwijd verder te brengen met behulp van ICT. Het bedrijf voorziet klanten van innovatieve IT-producten en -diensten, waaronder cloud- en werkplekoplossingen, die hen in staat stellen slimmer te werken en zo hun efficiency te verhogen en kosten te reduceren. Insight neemt daarbij desgewenst het gehele traject voor zijn rekening, van het uitbrengen van merkonafhankelijk, strategisch advies tot en met het implementeren van de benodigde oplossing(en), inclusief de bijbehorende eindverantwoordelijkheid. Insight heeft klanten in de sectoren Overheid, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Industrie, Hosting en Handel. Het merendeel betreft organisaties met een omvang vanaf 100 tot 10.000 werkplekken. Insight streeft naar een langdurige relatie met klanten, waarbij transparantie, integriteit, respect en een persoonlijke benadering vooropstaan. In 2016 realiseerde Insight EMEA een omzet van €1,2 miljard. Wereldwijd heeft Insight 6.000 medewerkers in staat het bedrijf vermeld in de Fortune 500. Voor meer informatie: www.nl.insight.com.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Energie besparen?

Energie besparen?

De wattjemoetweten (Watt) campagne informeert ondernemers over de informatieplicht energiebesparing. De focus van de campagne verschuift naar energiebesparing: www.wattjemoetweten.nl. Meerdere ondernemers zijn geïnterviewd voor de campagne waaronder Klaas Fuite van Bakkerij Fuite. Dit familiebedrijf heeft de afgelopen drie jaar de CO2 footprint van het bedrijf met 30% weten te verminderen.

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

Duurzaam ondernemen in de crisis, is dat realistisch? Veel mkb’ers hebben nu wel wat anders aan het hoofd. In deze crisis lijkt het handig om investeringen uit te stellen, of toch niet?  Olof van der Gaag, voorzitter Duurzaamheidsraad Amsterdam: “doe het juist nu, het...

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Toch weer een Belg, flitste het door mijn hoofd toen ik het nieuwe plan las om van Amsterdam een allesomvattende stad te maken. Allesomvattend is Inclusief Noord. Sinds de aanleg van het Centraal Station eind 19e eeuw was de doorslaggevende brug vanuit het centrum...

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Gemeenten in de regio werken behoorlijk soepel mee aan plannen van ondernemers om te kunnen functioneren in de anderhalve meter economie. Voor sommige aanvragen ligt dat ingewikkeld omdat er meerdere bestuurslagen en beleidsafdelingen bij betrokken zijn. Dit speelt...

RED WAT ER TE REDDEN VALT

RED WAT ER TE REDDEN VALT

Een open brief van onze voorzitter aan de gemeenteraad: stel een taskforce in. Steunmaatregelen van de overheid zijn en blijven nodig. Maar ze zijn niet genoeg. Omdat financiële steun altijd maar een deel van de kosten dekt en uitstel van betaling geen afstel is. Het enige wat deze bedrijven kan redden is dat hun omzet weer op peil komt. En wel zo snel mogelijk.

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Precies vijf jaar geleden werd Manifesto opgericht, één van de initiatiefnemers is Erik Friedeberg. Hij vertelt zijn verhaal, drijfveren en zijn motivatie om deze duurzame coöperatie te starten en uit te bouwen. Met crowdfunding wil hij zijn succesvolle duurzame...