Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BNR Business Club – Meer omzet uit online

19 juni 2017 @ 16:00 - 18:00

Sales bedrijven is meer dan alleen een telefoongesprek voeren of afspraak maken. Ook online is het nodig dat je je zaakjes op orde hebt.

Je website als verkoopkanaal, eigenlijk klinkt dat vrij logisch. Toch blijkt dit voor veel ondernemers nog een hele uitdaging. Van alle Nederlandse bedrijven met minimaal tien medewerkers doet een derde aan online sales. Dat wil zeggen: je kunt er via de site bestellen, boeken of reserveren. In 2012 kon dit bij ongeveer een kwart van deze bedrijven. Het neemt dus duidelijk toe.

Online verkoopkanaal

Maar daarmee is nog niet gezegd dat iedere ondernemer hierin even succesvol is. Bij het opzetten van een online verkoopkanaal komt nog heel wat kijken, zo blijkt. Hoe richt je bijvoorbeeld een webwinkel in? Welke specifieke sales-technieken zijn er op het web?

Wat als je ook over de grenzen klanten wil aanspreken met je website? En search engine optimalisation, hoe zat dat ook alweer? Onderwerpen als deze komen tijdens deze editie van De Businessclub uitgebreid aan bod.

Presentator

Harm Edens

Harm Edens is presentator op radio en televisie. Tot voor kort praatte hij je in BNR Mediazaken bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van reclame, marketing en media. Edens is vooral bekend van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. Lees meer…

Gegevens

Datum:
19 juni 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bnr.nl/events/view/bnr-businessclub/10002603/meer-omzet-uit-online