Laden Evenementen

« All Evenementen

BNR Business Club – Zo verhoog ik mijn omzet

september 28 @ 16:00 - 18:00

Als ondernemer wil je groeien. En het liefst met double digits natuurlijk. Maar waar ligt die omzet nou eigenlijk voor het oprapen?

Doe wat je leuk vindt en het geld zal je uiteindelijk volgen, wordt wel eens gesteld. Daar zal best een kern van waarheid in zitten, maar feit blijft dat je ook nu gewoon een bedrijf draaiende moet houden. En daarvoor is het binnen harken van poen toch echt een absolute vereiste. Tijdens deze editie van de Businessclub gaat het daarom over omzet genereren.

Klantenkring

Die extra omzet kan uit verschillende hoeken vandaan komen. De bestaande klantenkring bijvoorbeeld (wat weet je eigenlijk over de mensen die al langere tijd bij je bestellen?), maar ook uit nieuwe markten. Die moet je dan wel weten te vinden natuurlijk.

En hoe zorg je ervoor dat je op een beurs ook serieuze leads scoort die uiteindelijk kunnen leiden tot waardevolle afnemers? Het zijn vragen die we deze keer stuk voor stuk gaan behandelen.

Presentator

Harm Edens

Harm Edens is presentator op radio en televisie. Tot voor kort praatte hij je in BNR Mediazaken bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van reclame, marketing en media. Edens is vooral bekend van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. Lees meer…

Gegevens

Datum:
september 28
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bnr.nl/events/view/bnr-businessclub/10002604/zo-verhoog-ik-mijn-omzet

Locatie

nnb