Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BNR Business Club – Zo verhoog ik mijn omzet

28 september 2017 @ 16:00 - 18:00

Hoe goed ken jij je klanten?

Dat ze al jarenlang trouw bij je afnemen, wil niet zeggen dat je rustig achterover kunt gaan leunen. Mogelijk willen ze nog veel meer!

Doe wat je leuk vindt en het geld zal je uiteindelijk volgen, wordt wel eens gesteld. Daar zal best een kern van waarheid in zitten, maar feit blijft dat je ook nu gewoon een bedrijf draaiende moet houden. En daarvoor is het binnen harken van poen toch echt een absolute vereiste.

Niet altijd hoef je daarvoor op zoek naar nieuwe afnemers, je kunt het ook dichter bij huis zoeken, bij je bestaande klantenkring. Tijdens deze editie van de Businessclub gaat het dan ook over meer rendement uit bestaande afnemers.

Klantenkring

Want wat weet je eigenlijk over de mensen die al langere tijd bij je bestellen? Zijn ze wel tevreden over je service? Hebben ze misschien behoefte aan meer producten en diensten? Dat is king, maar die moet je wel zien te verzamelen én gebruiken.
Ervaren ondernemers vertellen hoe zij dat aanpakken, deskundigen leggen uit welke tools je hiervoor inzet. Geen tips die over je over je hoofd scheren, maar vooral concrete handvatten waar je morgen meteen mee aan de slag kunt.?

En: wie erbij is maakt bovendien kans op een dag lang gratis radiospotjes op BNR Nieuwsradio.

De Businessclub

De Businessclub is een gezamenlijke activiteit van BNR Nieuwsradio en MKB-Nederland. Onze vaste presentator is Harm Edens.
Toegang tot de bijeenkomsten is alleen gratis voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geïnteresseerden in een specifieke bijeenkomst kunnen wel een losse kaart kopen (à 85 euro).

Deelnemen: Kijk op de website van de Businessclub voor een speciale aanbieding in Carré.
Hier kun je je ook gelijk aanmelden voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2017. Via de e-mailcheck zien we of je lid bent. Herkent het systeem je e-mailadres niet? Neem dan even contact op met Eva Kooij.
Graag tot snel!

Team De Businessclub
Riske, Eva, John, Harm & Michelle

Locatie

Koninklijk Theater Carré
Amstel 115
Amsterdam, 1018 EM
+ Google Maps