Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BNR Businessclub – Startup-denken voor ondernemers

maart 22 @ 16:00 - 20:00

Ook Uber, Airbnb en het Nederlandse Adyen begonnen ooit met een idee op de zolderkamer. Nu zijn het internationaal opererende miljardenbedrijven. En het mooie is, daar kun jij als ondernemer iets van leren.

Tijdens deze bijeenkomst van de Businessclub duiken we met deskundigen in de succesfactoren van kleine, wendbare bedrijfjes. Startups die altijd nadenken over wat beter, anders en slimmer kan. Hoe opereren ze? Hoe sleutelen ze aan hun verdienmodel? Op welke manier kijken ze naar de groei van hun bedrijf?

Meld je binnenkort aan via deze pagina!

Rockstart

Voor deze eerste Businessclub van 2018 hebben we een locatie gevonden die perfect aansluit bij het thema: het nieuwe onderkomen van Rockstart, waar veelbelovende startups een snelkookcursus ondernemen krijgen. Na afloop is er voor nieuwsgierigen ook nog een korte rondleiding.

Sprekers

Wienke Giezeman

Wienke Giezeman is de man achter The Things Network, het eerste gratis en open netwerk voor ‘The internet of things’ in de wereld. Eerder werkte hij voor KPN en XS4all en verkocht hij zijn bedrijf WappZapp (een soort Netflix) aan Sanoma. Bij Rockstart begeleid Giezeman startups.

 

 

 

Boris Veldhuijzen van Zanten

Boris Veldhuijzen van Zanten is ondernemer en spreker. Hij zit achter een hele reeks aan startups, waaronder The Next Web dat hij wist uit te bouwen tot wereldwijd bekend technologieplatform en conferentie. Daarnaast maakt Veldhuijzen van Zanten deel uit van de Startup Europe Leaders Club

 

 

 

Presentator

Harm Edens

Harm Edens is presentator op radio en televisie. Tot voor kort praatte hij je in BNR Mediazaken
bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van reclame, marketing en media.
Edens is vooral bekend van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. Lees meer…

 

 

De Businessclub

De Businessclub is een gezamenlijke activiteit van BNR Nieuwsradio en MKB-Nederland. Onze vaste presentator is Harm Edens.
Toegang tot de bijeenkomsten is alleen gratis voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geïnteresseerden in een specifieke bijeenkomst kunnen wel een losse kaart kopen (à 85 euro).

Deelnemen: Kijk op de website van de Businessclub.  Hier kun je je ook gelijk aanmelden voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2018. Via de e-mailcheck zien we of je lid bent. Herkent het systeem je e-mailadres niet? Neem dan even contact op met Eva Kooij.

Locatie

Rockstart
Rigakade 10
Amsterdam, 1013 BC
+ Google Maps