Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BNR Businessclub – Voorkom datalekken

8 mei 2018 @ 16:00 - 20:00

Eind mei zijn de nieuwe Europese privacyregels een feit. Ben jij als ondernemer nog niet optimaal voorbereid? Geen nood, tijdens deze bijeenkomst van de Businessclub praten deskundigen je helemaal bij.

Om te beginnen zul je als ondernemer een duidelijke privacyverklaring moeten hebben waarin duidelijk staat vermeld welke gegevens je verzamelt, op welke manier en wat je ermee doet. Daarnaast worden de straffen op datalekken zwaarder. Kwestie van goed voorbereiden dus. We vertellen je tijdens deze bijeenkomst bovendien wat je moet doen om je bedrijf te beschermen tegen digitale indringers van buitenaf.

Meld je binnenkort aan via deze pagina!

 

Presentator

Harm Edens

Harm Edens is presentator op radio en televisie. Tot voor kort praatte hij je in BNR Mediazaken
bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van reclame, marketing en media.
Edens is vooral bekend van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. Lees meer…

 

 

 De Businessclub

De Businessclub is een gezamenlijke activiteit van BNR Nieuwsradio en MKB-Nederland. Onze vaste presentator is Harm Edens.
Toegang tot de bijeenkomsten is alleen gratis voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geïnteresseerden in een specifieke bijeenkomst kunnen wel een losse kaart kopen (à 85 euro).

Deelnemen: Kijk op de website van de Businessclub. Hier kun je je ook gelijk aanmelden voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2018. Via de e-mailcheck zien we of je lid bent. Herkent het systeem je e-mailadres niet? Neem dan even contact op met Eva Kooij.
Graag tot snel!

Team De Businessclub
Riske, Eva, John, Harm & Michelle