Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Ondernemer

17 november 2017

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dit jaar vieren wij de tweede Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november.

Vanuit het netwerk van MKB-Nederland: brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen worden activiteiten bedacht om op vrijdag 17 november de ondernemer in het zonnetje te zetten. Dat kan bijvoorbeeld met een stage/werkbezoek, een fysiek evenement, een kaartje, een advertentie in de lokale krant en natuurlijk via social media.

Alle bij ons bekende activiteiten worden vermeld op dagvandeondernemer.nl. Op dit moment zijn dat er al een kleine veertig dat aantal groeit met de dag. Neem ook een kijkje in onze toolkit.

Daarom zetten we ondernemers in het zonnetje: bekijk dit filmpje

Bedank jouw ondernemersheld
Iedereen kent wel een ondernemer die zich op een bijzondere manier inzet voor de gemeenschap. Daarom is er een dag speciaal voor hen: vrijdag 17 november zet heel Nederland ondernemers in het zonnetje. Wie is jouw ondernemersheld? Deel het met ons op Facebook!

Gegevens

Datum:
17 november 2017
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.dagvandeondernemer.nl

Organisator

MKB-Nederland
Website:
www.mkb.nl