Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De dreiging van ondermijning voor het MKB

4 juli 2017 @ 15:30 - 17:30

Binnenkort start de Hogeschool van Amsterdam een onderzoeksproject naar de dreiging van ondermijning en hoe het MKB zich daar tegen kan wapenen. De provincie Noord-Holland en MKB-Amsterdam zullen mogelijk betrokken zijn als samenwerkingspartner. In dit project worden er tools ontwikkeld, waarmee ondermijning kan worden herkend en bedrijven minder kwetsbaar worden. Denk bijvoorbeeld aan risicoanalyses en tools voor organisatieontwikkeling die voor deelnemende MKB’ers kosteloos beschikbaar komen.

Wij willen het MKB vroegtijdig betrekken en het project samen vormgeven. Wat speelt er in de praktijk? Waar is behoefte aan? Waar liggen praktisch de knelpunten? We zijn daarvan afhankelijk van het MKB. Daarom organiseren we binnenkort een bijeenkomst. Naast dat we een mini-masterclass verzorgen over de factoren die bedrijven kwetsbaar maken voor ondermijning, hopen we door het gesprek aan te gaan, u te kunnen overtuigen van deelname aan dit project.

We hopen u te verwelkomen op dinsdag 4 juli, om 15.30 uur in de Ondernemersruimte van het Wibauthuis (begane grond links, achter de koffiebar), Wibaustraat 3b, Amsterdam

Aanmelden en voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Essen, onderzoeker van het lectoraat Management van Cultuurverandering van de Hogeschool van Amsterdam (e.essen@hva.nl; 06-22353765).

Gegevens

Datum:
4 juli 2017
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Wibauthuis, Ondernemersruimte
Wibaustraat 3b
Amsterdam,
+ Google Maps