Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Finaleavond Ondernemingsverkiezing Noord-Holland | Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

mei 15 @ 19:30 - 22:00

€10

MKB Nederland Amsterdam is trotse partner van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.  Dirk de Bie, regiodirecteur MKB Nederland, zit in de jury en is nauw betrokken bij de organisatie van de verkiezing.

De jury van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft inmiddels uit de negentig genomineerde bedrijven haar keuze gemaakt voor de 13e editie.

30 finalisten strijden op 15 mei a.s. in theater de Stadsschouwburg & Philharmonie te Haarlem om de titel ‘Beste Onderneming van Noord- Holland 2018-2019’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein. Kijk op de website en volg deze spannende strijd op de voet via onder meer social media.

Publieksprijs! Stem op jouw favoriete onderneming!

Breng nu jouw stem uit op jouw favoriete onderneming! De winnaar van de publieksprijs wordt tijdens de finale-avond op 15 mei bekend gemaakt. Klik hier en laat je stem achter!

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit grootse evenement in de Noord-Holland? Bestel hier je kaarten

U kunt hier uw kaarten bestellen voor deze spectaculaire avond.

NB: Voorafgaand aan deze avond organiseert MKB Nederland Regio Amsterdam, een evenement over ‘Regionale samenwerking’. Houdt onze agenda in de gaten; meer informatie over dit evenement volgt snel.

Gegevens

Datum:
mei 15
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€10
Website:
https://ovnh.nl/

Organisator

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland
E-mail:
info@ovnh.nl
Website:
www.ovnh.nl

Locatie

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11
Haarlem, 2011 HH
+ Google Maps