• Dit event is voorbij.

High Growth Summit 2017: ‘Groeien naar een nieuwe wereld’

juni 23 @ 09:00 - 18:00

Op vrijdag 23 juni organiseren we samen met ondernemersplatform Port4Growth de tweede editie van het High Growth Summit. Het thema is dit jaar ‘groeien naar een nieuwe wereld’. Een wereld waar alle groeibedrijven goed gefinancierd zijn; een wereld waar we duurzaam ondernemen; een wereld waar de nieuwe klantbenadering gerealiseerd is en een wereld waar personeelsmobiliteit maximaal is. Het summit vindt dit jaar plaats op de indrukwekkende, industriële locatie van de Eneco EnergyCampus te Utrecht.

Tijdens het High Growth Summit 2017 inspireren groeiondernemers de overheid, politici en het grootbedrijf met hun bijzondere ervaringen in het ondernemerschap op het gebied van vier actuele thema’s. Vanuit de gedachte dat we vooral samen – grote en kleine organisaties – veel kunnen bereiken en dat we met praktische, eenvoudig uit te voeren acties echte stappen vooruit kunnen maken.

9:00      10:00           Ontvangst en registratie
10:00    10:30           Opening High Growth Summit
10:45    12:45           Co-creatie sessies
12:45    13:45           Lunch
13:45    15:45           Delen uitkomsten uit co-creatie sessies met politiek en overheid (opstellen nieuwe groeiagenda)
16:00   16:30            Afsluiting High Growth Summit 2017
16:30                          Borrel

De bijbehorende thema’s van de 4 co-creatie sessies zijn:

1. Groeifinanciering door ING
  2. Energietransitie door Eneco
  3. Nieuwe klantbenadering door PostNL
  4. Flexibele arbeidsmarkt door Brunel en Pink Elephant

In een unieke setting van groeiondernemers, grootbedrijf, politiek, EZ, MKB-NL en Port4Growth hebben we in 2016 een groeiagenda met 10 actiepunten opgesteld. Dit jaar laten we zien welke concrete verbeterstappen we hebben gemaakt en haken we verder in op de actiepunten. Het doel is om samen dé grote ondernemersissues verder aan te pakken in een aantal co-creatiesessies die tijdens het summit plaats zullen vinden. Ben of ken jij die ambitieuze groeiondernemer die het verschil kan maken in het ondernemerslandschap met zijn of haar verhaal? Dan nodigen wij hem/haar/jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat levert het op?

Ga in gesprek met politici, overheid, vertegenwoordigers van het grootbedrijf en collega-groeiondernemers. Door jouw inbreng tijdens het High Growth Summit 2017 help je grootbedrijf, collega-ondernemers en jezelf verder door te groeien.

Ga naar www.highgrowthsummit.nl om meer te weten te komen en om je aan te melden voor het High Growth Summit 2017.

Datum:
juni 23