• Dit event is voorbij.

HvA Mastercourse Start-up Scale-up business

oktober 13 @ 09:00 - 17:00

ONTWIKKEL JE ONDERNEMING SUCCESVOL VAN START-UP NAAR SCALE-UP IN DE DYNAMIEK VAN DE BUSINESS-LIFE-CYCLE

VERWERF INZICHT IN DE DYNAMIEK VAN HET OPSTARTEN EN DOORGROEIEN  VAN JE ONDERNEMING

► Leer van succesvolle ondernemingen.
► Maak je eigen doorgroeiplan.
► Wissel ervaringen uit met andere ondernemers.
► Tackel ondernemingsrisico’s effectief.

DE MASTERCOURSE
De basis van het opstarten van je eigen onderneming is creativiteit en ondernemerschap. Maar voor doorgroei van je onderneming, is focus op groei en alle bedrijfsfacetten al vanaf de start een vereiste.  Deze Mastercourse bestaat uit interactieve colleges, zelfstudie en het schrijven van een doorgroeiplan. Het is een ombinatie van theorie en praktijk met onderwerpen als: de triangel strategy-structure-culture, duurzaamheid, digitale economie, HRM en verdienmodellen. Hierbij ordt de kennis- en ervarings-expertise van de Hogeschool van Amsterdam volop benut.

VOOR ONDERNEMERS
Voor alle ondernemers die hun start-up willen laten doorgroeien naar een grotere onderneming en voor bedrijven die de doorgroei consolideren en extra aandacht willen geven.

HvA Mastercourse Start-up Scale-Up from MKB Amsterdam on Vimeo.

PRAKTISCHE INFORMATIE
► Deze cursus wordt gegeven in het 4e kwartaal van 2017: cursusdagen op vrijdag 13 oktober, vrijdag 10 november en vrijdag 8 december.
► Cursustijden: 09:00 – 17:00.
► Cursusgeld: € 950,- (excl btw).
► Boeken: € 50,-
► HvA-locatie: Fraijlemaborg 133,  Amsterdam Zuidoost.
► Toelating o.b.v. intakegesprek.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie, inschrijving, en ervaringen van voormalige deelnemers bezoek www.hva.nl/startupscaleup

Deze Mastercourse wordt georganiseerd door de faculteit Business en Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. De HvA verzorgt een programma in het kader van “Een Leven Lang Leren” voor professionals en ondernemers.

De Mastercourse Start-Up Scale-Up Business komt voort uit een samenwerkingsverband tussen MKB Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

Datum:
oktober 13