Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Innovatiefestival WeMakeThe.City – Amsterdam Economic Board en IAmsterdam

20 juni 2018 @ 14:30 - 24 juni 2018 @ 22:30

De Regio werkt 5 dagen aan Metropool van de toekomst

WeMakeThe.City is het festival dat de stad beter maakt. Vijf dagen lang pakken we, met publiek én experts, urgente  uitdagingen voor het dagelijks  leven in de stedelijke omgeving op. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed  publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

State of the Region is de aftrap van het innovatiefestival WeMakeThe.City dat plaats zal vinden van 20 tot 24 juni.

State of the Region

Tijdens de State of the Region op 20 juni 2018, komen de 500 top influencers uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, culturele en maatschappelijke organisaties en regionale overheden uit de Metropoolregio Amsterdam bij elkaar.

Krachten bundelen

Met elkaar werken zij aan de ambities voor de Metropool van de toekomst. State of the Region (een initiatief van de MRA-overheden, Amsterdam Marketing en de Amsterdam Economic Board) is een mijlpaal in een traject waarin partijen in de regio de krachten bundelen om concrete doelen te behalen op 20 juni op de 5 grootstedelijke uitdagingen en initiatieven van Amsterdam Smart City.

Hoe kan je bijdragen?

Lees hier hoe je kunt bijdragen.

Daarnaast staat de analyse van de regionale ontwikkeling centraal op basis van o.a. de jaarlijkse editie van de Economische Verkenningen van de Metropoolregio Amsterdam: 20 juni – 14.30 – 16.00 uur. De voorzitter van de Amsterdam Economic Board de heer Van Aartsen spreekt vervolgens de State of the Region uit.

Blijf op de hoogte via www.iamsterdam.com/stateoftheregion en https://wemakethe.city

Gegevens

Begin:
20 juni 2018 @ 14:30
Einde:
24 juni 2018 @ 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://wemakethe.city/nl/