Kenniscafé ‘Stad in Balans’ (Hogeschool Inholland)

mei 17 @ 15:30 - 19:00

‘De groeiende stad bezien vanuit diverse perspectieven’

Onze partner Hogeschool Inholland organiseert op 17 mei weer een kenniscafé met een mooi programma. Voorzitter van MKB Amsterdam, Bart Drenth, zal ook spreken en een workshop verzorgen.

Programma:

Keynote: Guido Walraven, lector Dynamiek van de stad.

Hij zal stilstaan bij de noodzaak tot een nieuwe balans in de stad met oog voor de behoeften en belangen van alle burgers, ondernemers en bevolkingsgroepen.

Workshops:

Vervolgens kun je kiezen uit verschillende workshops en sprekers die je vanuit verschillende perspectieven zullen inspireren. Enkele namen:

– Bart Drenth, voorzitter MKB Amsterdam

– Roos Gerritsma, Associate Lector Urban Leisure and Tourism Lab Amsterdam

– Joke Hermes, lector Media, Cultuur en Burgerschap

– Hans Bossert, consultant, hoogleraar en lector Finance

– Eva Metz, Inholland Health and Technology Centre

Napraten en contacten leggen doe je tijdens de Mix & Match-netwerkborrel: ondernemers, docenten en studenten van verschillende opleidingen mixen en matchen.

Aanmelden:

Nieuwsgierig geworden? Reserveer alvast 17 mei 2018 in je agenda. De officiële uitnodiging met programma en aanmeldlink verschijnt hier binnenkort.

Datum:
mei 17