Mastercourse Start-Up Scale-Up MKB

2 februari 2018 @ 09:00 - 17:00

€950

Hoe ontwikkel je je onderneming succesvol van Start-Up naar Scale-Up? Na het opstarten van je onderneming komt namelijk de grootste uitdaging: een succesvolle doorgroei en continuïteit realiseren. De ontwikkelingen in de samenleving en economie gaan razendsnel. Verzeker jezelf daarom van deze kennis om handen en voeten te geven aan jouw doorgroeiplan. De basis voor een succesvolle onderneming.

De Mastercourse besteedt aandacht aan opstart en doorgroei van midden- en klein bedrijf. Wat kun je leren van succesvolle ondernemingen? Hoe kun je waarde creëren, kansen benutten en risico’s beperken in de snel veranderende economie? Wat is er nodig om de bedrijfsvoering (zowel intern als extern) zo te organiseren dat je flexibel kunt inspelen op de toekomst?

We behandelen de levenscyclus van ondernemingen, de positionering van de onderneming en de rol van de ondernemer. De insteek is pragmatisch. Naast het opdoen van kennis, wordt er aan een eigen doorgroeiplan gewerkt. Dit persoonlijke plan zal dan ook het resultaat zijn van de Mastercourse.

Deze Mastercourse bestaat uit drie cursusdagen binnen één kwartaal. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de cursus te volgen op een van de onderstaande kwartalen in 2018:

• Kwartaal 1: 2 februari, 9 maart en 6 april.
  • Kwartaal 2: 20 april, 25 mei en 22 juni.
  • Kwartaal 4: 28 september, 1 november en 30 november.

Meer informatie en aanmelden via hva.nl/startupscaleup

Download de brochure.

Datum: