« Alle Evenementen

MKB EnergieKafe | Wattjemoetweten | Informatieplicht Energiebesparing | Netwerkbijeenkomst

juni 13 @ 17:30 - 20:00

Tijdens dit MKB EnergieKafe kun je met al je vragen over de Informatieplicht Energiebesparing terecht bij onafhankelijke experts en kennisorganisaties. MKB Amsterdam organiseert in samenwerking met Essent Zakelijk deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers over verplichte verduurzaming vanuit de overheid.

Informatieplicht Energiebesparing
Uiterlijk op 1 juli 2019 moeten ruim 125.000 bedrijven en organisaties verplicht de overheid informeren over welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Na afloop van deze avond weet je precies wat de Informatieplicht Energiebesparing inhoudt en weet je hoe u hieraan kunt voldoen. Meer informatie over de Informatieplicht vindt je hier.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 uur  Inloop en ontvangst
18:00 uur  Welkomstwoord MKB Amsterdam
18:05 uur  Presentatie over Informatieplicht Energiebesparing door Martin Kloet van VNO-NCW/MKB-Nederland | Kijk voor meer informatie alvast op www.wattjemoetweten.nl!
18.35 uur  Presentatie over hoe energiebesparing u geld oplevert door Bas van den Brenk van Klimaatroute
19.00 uur  Ondernemers aan het woord (details volgen nog)
19.20 uur  Netwerken onder genot van een hapje en een drankje
20.30 uur  Einde

Locatie: Amsterdam, volgt z.s.m.

Wilt u ook aan de slag met energie besparen? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst en ontvang een kostenloze EnergieFitScan van Essent t.w.v. € 500,-!

Datum:
juni 13