• Dit event is voorbij.

MKB Indian Summer Event (i.s.m. Het Parool & Facebook)

september 27 @ 15:30 - 19:00

Op donderdagmiddag 27 september organiseert MKB Amsterdam samen met Het Parool en Facebook het Indian Summer Event 2018. Verwacht veel inspiratie en kennisdeling van sprekers en een lezing en workshop van Facebook. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Zet daarom nu 27 september in jouw agenda en meld je direct aan via onderstaande knop.

• 15:30 uur – Ontvangst en inloop
  • 16:00 uur – Welkomstwoord MKB Amsterdam en partners, door Bart Drenth (voorzitter MKB Amsterdam)
  • 16:10 uur – 17:00 uur Interactieve gesprekken onder moderation van Bart Drenth:
    • Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool)
      Over Storytelling voor ondernemers
    • Willem Overbosch (auteur van het boek Toptrends voor ondernemers en eigenaar MKB Servicedesk.nl)
      Over trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Trends waar je direct je voordeel mee doet, omdat ze – terwijl je dit leest – al spelen.
    • Ben Bronsema (klimaatdeskundige en docent aan de TU Delft en spreker op TEDxDelft)
      Over Hotel BREEZE in Amsterdam IJburg, het eerste energieneutrale hotel op de wereld met Natuurlijke Airconditioning. Duurzaamheid en innovatie zijn onlosmakelijk verbonden met ondernemerschap, onze werkplekken en stedelijke ontwikkeling.
  • 17:15 uur – 18:00 uur Facebook: interactieve sessie over digitale marketing voor ondernemers in het MKB, onder leiding van Lennart Hoedemakers – MKB manager Facebook
    • Hoe kun je jouw bedrijf het beste online presenteren?
    • Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier?
    • En hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten?
  • 18:00 uur – 19:00 uur Netwerkborrel. Tijdens deze borrel verzorgt onze partner Kesbeke Tafelzuren de haring!

Extra’s:

• Meld je bij registratie direct aan voor een speciale ledenaanbieding van OGER Fashion. Je ontvangt dan ter plekke een voucher voor een maatpak en maatshirt voor €599,- (leden-aanbieding).
  • Meld je bij registratie direct aan voor een dag flexwerken bij TSH Collab! Deze werkplekken worden u speciaal voor dit evenement aangeboden door The Student Hotel, work, meet life. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor leden en partners van MKB Amsterdam, en er is een maximaal aantal flexplekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met deze aanmelding.

Wil jij ook aanwezig zijn op het MKB Indian Summer Event? Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Van links naar rechts: Bart Drenth, Ronald Ockhuysen, Willem Overbosch en Ben Bronsema.

Het Parool Theater

Het Indian Summer Event zal plaatsvinden in Het Parool Theater dat is gevestigd in het gebouw van The Student Hotel / Collabs.
Adres: Wibautstraat 131 D, 1091 GL Amsterdam
Klik hier voor een routebeschrijving. Let op: Parkeren is tegen betaling.

Samenwerking MKB Amsterdam met Het Parool & Facebook

Het MKB Indian Summer Event is tot stand gekomen door een samenwerking tussen MKB Amsterdam, Het Parool & Facebook. Het doel is om Amsterdamse ondernemers te inspireren en kennis te laten delen. Nog geen lid van MKB? Doe het direct!

MKB Ledenvoordeel bij jaarabonnement Het Parool + keuzekrant

Leden van MKB Amsterdam kunnen tegen aantrekkelijke kortingen (oplopend tot 45%) een jaarabonnement op Het Parool + keuzekrant (Volkskrant, AD, Trouw) afsluiten! Klik hier voor meer informatie en maak gebruik van dit mooie aanbod!

Sponsor worden?

Zet uw onderneming in de spotlights van ondernemend Amsterdam! Verbind je als sponsor aan dit mooie evenement. Wij hebben verschillende sponsormogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Evenementsponsors:

The Student Hotel Collab & Kesbeke – Fijne Tafelzuren & OGER Fashion

Datum:
september 27
Tijd:
Website:

MKB Amsterdam (i.s.m. Het Parool & Facebook)
info@mkb-amsterdam.nl
www.mkb-amsterdam.nl