• Dit event is voorbij.

MKB Lenteborrel | Nieuwe Energie in het MKB! | powered by Rabobank | 21 maart 2019

maart 21 @ 15:30 - 19:00

Ben jij er dit jaar ook weer bij? Donderdagmiddag 21 maart organiseren wij een nieuwe editie van de MKB Lenteborrel, een initiatief van MKB Amsterdam mogelijk gemaakt door Rabobank Amsterdam.

Nieuwe energie in het MKB!
Het centrale thema van het evenement is ‘Nieuwe Energie in het MKB!’ Laat je door onze speciale gasten, aanwezigen en de locatie inspireren en voorlichten over dit veelbesproken en belangrijke thema.

Er komt veel op je af over dit onderwerp; waar moet je op letten, wat zijn je verplichtingen, hoe kan je zaken slim aanpakken? Dit hoor je tijdens het evenement dus meld je aan!

Programma:

15:45 uur Netwerktafels (optioneel, o.b.v. registratie)
Partners van MKB Amsterdam voeren rondetafelgesprekken met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen.

Voorafgaand aan het plenaire programma worden themasessies georganiseerd aan netwerktafels. Je maakt kennis met collega-ondernemers en gaat in informele setting in gesprek over een bepaald MKB onderwerp. Na aanmelding voor de Lenteborrel ontvang je een separate uitnodiging voor de netwerktafels en kun je een onderwerp kiezen. Dit is een vrijwillige extra optie en staat los van het verdere programma.

NB: Wil jij met jouw onderneming ook een netwerktafel hosten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie (klik hier).

16:30 uur  Ontvangst plenair programma

17.00 uur  Start plenair programma (onder moderatie van Bart Drenth, voorzitter MKB-Amsterdam)

Speciale gasten zijn:

18:00 uur  Start netwerkborrel

19:00 uur Einde evenement

NB: Wacht niet te lang met uw aanmelding. Het aantal plaatsen voor dit evenement is gemaximaliseerd.

Johan Cruijff ArenA
Arenaboulevard 1