• Dit event is voorbij.

Netwerkborrel met uitreiking RPCAA-award

oktober 11 @ 16:00 - 19:00

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit (overvallen, inbraken) toe. En omdat ondernemers ook steeds vaker geraakt worden door internetcriminaliteit, staat de Week van de Veiligheid dit jaar in het teken van bescherming tegen internetcriminaliteit. Ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen.

Gemeenten dragen hun steentje bij door in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten voor hun inwoners én ondernemers te organiseren. De Week van de Veiligheid vindt plaats van 8 tot en met 14 oktober 2018. Klik op een van tabbladen en lees wat jij kunt doen.

De Week van de Veiligheid is onderdeel van de Europese maand van de cyberveiligheid.

Tijdens de netwerkborrel op 11 oktober vindt de uitreiking plaats van de RPCAA-award.

Locatie: Level Eleven, Stationsplein 51-53 te Amsterdam
Aanvangstijd: 16.00 uur

Kijk hier voor meer informatie.

Datum:
oktober 11