• Dit event is voorbij.

Noord Hollands Ondernemersdebat | Provinciale Statenverkiezingen 2019 | exclusief voor genodigden

februari 28 @ 15:30 - 19:00

Kan mijn bedrijf nog wel uitbreiden? Woningen naast de fabriek? Eindelijk woningbouw in het groen?! Kan Schiphol groeien? Gaan we ook investeren in het openbaar vervoer? Waar vind ik nieuw personeel? Energietransitie doen we samen?

Allemaal vragen op thema’s die mede bepaald worden door de provincie. ÉN thema’s die ondernemers direct raken in hun ondernemerschap.

De Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019 kunnen ruimte geven aan uw ondernemerschap. Lees hier ook de Brochure ‘Verkiezingen Provinciale Staten’, een uitgaven van MKB Nederland

Dit debat is alleen toegankelijk voor genodigden
Organisatoren nodigen voor dit debat de bestuurders van de Noord-Hollandse ondernemers- en brancheverenigingen uit om met de lijsttrekkers van VVD, CDA, PvdA, D66, GroenLinks, SP en de PVV in debat te gaan. Genodigden: alle besturen van branches en ondernemersverenigingen in Noord-Holland en geïnteresseerde ondernemers.

15.30 – inloop
16.00 – start debat
17.15 – start borrel/rondleiding
19.00 – einde

Locatie:  3D Makers Zone, Haarlem

Aanmelden; doe het hier.

Graag tot 28 februari in Haarlem!

Datum:
februari 28