Rabo Werkplaats Digitalisering (i.s.m MKB Nederland)

juni 26 @ 15:45 - 19:00

Gratis

Het vernieuwen van je bedrijf loont. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want waar begin je? Kom 26 juni naar de Rabo Werkplaats Digitalisering in Amsterdam en leer hoe je de klant van de toekomst bereikt met online marketing en welke cruciale processen je kunt digitaliseren.

Wat kun je verwachten?

• een inspirerende middag met boeiende sprekers
  • praktische verhalen en tips van andere ondernemers
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
  • sessies over online marketing en ICT-oplossingen

Programma

Samen met MKB Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties organiseert Rabobank Nederland de ‘Rabo Werkplaats Digitalisering’. Een inspirerende middag waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Trendwatcher Richard van Hooijdonk vertelt hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst, een presentatie boordevol tips en tricks die je direct in de praktijk kunt brengen.

Datum: 26 juni 2018
Ontvangst: 15.45 uur
Einde programma: 19.00 uur
Locatie: Westergasfabriek – locatie Machinegebouw, Amsterdam

Wees er snel bij!

Wil je ook meer omzet halen uit jouw klanten? Meld je dan direct aan voor het gratis event in Amsterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Alvast een voorproefje? Bekijk een impressie van de Rabo Werkplaats Digitalisering in Alkmaar.

Graag ontmoeten we je op dinsdag 26 juni. Je bent welkom vanaf 15.45 uur.