• Dit event is voorbij.

Dag van de Ondernemer / MKB Najaarscongres

november 15 @ 16:00 - 20:00

In het kader van de Dag van de Ondernemer organiseert MKB Amsterdam op vrijdag 15 november het Najaarscongres 2019 met het thema Financiering van Groei. Het congres wordt voorafgegaan door een netwerktafelsessie en afgesloten met een borrel.

Financiering van groei: van bankfinanciering tot alternatieve financieringsvormen.
Welke financieringsvorm past het beste bij jouw organisatie?
Je bedrijf groeit en je kunt niet alles meer uit je kasstroom financieren. Dan sta je voor de keuze: Wat te doen? Je kunt naar de bank gaan voor een financiering, maar het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Er zijn ook diverse alternatieven als Factoring, Crowdfunding, Werkkapitaalfinanciering of Microfinanciering.
Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor jou als ondernemer, of als intermediair. Maar welke financieringsvorm past bij jouw bedrijf of jouw klant?
De Werkgroep Groei onder leiding van Bert Bos heeft daarom een interessant programma voor u samengesteld met als trigger de case van het snelgroeiende bedrijf van het MKB Amsterdam-lid, Whello.
Vervolgens zal moderator Dirk-Jan Weijers van Smartfunding het panel leiden, bestaande uit Qredits, Symbid, Boozt24, October en ING.

Programma:
16.00 – 17.00 uur Netwerktafels (uitsluitend o.b.v. registratie, inloop vanaf 15.30)
Partners van MKB Amsterdam voeren rondetafelgesprekken met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen.
Voorafgaand aan het plenaire programma worden themasessies georganiseerd aan netwerktafels. Je maakt kennis met collega-ondernemers en gaat in informele setting in gesprek over een bepaald onderwerp. Na aanmelding voor het Najaarscongres ontvang je een separate uitnodiging voor de netwerktafels en kun je een onderwerp kiezen. Dit is een vrijwillige extra optie en staat los van het verdere programma.
NB: Wil jij met jouw onderneming ook een netwerktafel hosten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

17.00   Inloop plenair programma
17.30   Welkomstwoord Bart Drenth, voorzitter
MKB-Amsterdam
– Nieuws en mededelingen
18.00   Thema: Financiering van Groei
Introductie Bert Bos, voorzitter werkgroep Groei
18.10    Casus Serge de Sousa over de groei van zijn
bedrijf Whello
18.30   Deskundigheidspanel over:
– Microfinanciering – Andre Dolsma (Qredits)
– Factoring – Hein Kop (Boozt24)
– Crowdfunding – Jesper Vieveen (Symbid)
– Werkkapitaalfinanciering – Godert Cohen (October)
– Bankfinanciering – Mariska Kooij (ING)
19.15    Introductie Product van de Maand
19.30   Borrel (drankjes voor eigen rekening)
20.00  Einde evenement

Wij nodigen je van harte uit om dit congres bij te wonen. Deelname is gratis en het is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Schrijf u hier in!

+ GOOGLE CALENDAR+ EXPORTEREN NAAR ICAL