• Dit event is voorbij.

MKB Financieringsspecial ism Spotcap, Qredits en Voldaan

juni 25 @ 15:30 - 18:00

Alles over alternatieve financieringsvormen

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor jou als ondernemer, of als intermediair. Maar welke financieringsvorm past bij jouw bedrijf of jouw klant?

Bij deze nodigen wij je uit om deze gratis MKB financieringsspecial bij te wonen. Onder leiding van moderator Patrick van Gils kom je alles te weten over alternatief financieren. Van sociale kredietverstrekking, coaching en trainingen, tot subsidies, factoring en werkkapitaal. Deze informatieve kant van de kennissessie wordt afgewisseld met inspirerende verhalen van bevlogen ondernemers.

Na afloop van de kennissessie is er nog een informele borrel. Je hebt dan gelegenheid om je netwerk te vergroten onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma:

15:30    Ontvangst
16:00    Opening door Bart Drenth (voorzitter MKB Amsterdam
16:10     Alles over de huidige financieringsmarkt
16:20    Uitleg van de verschillende financieringsvormen zoals crowdfunding, werkkapitaalfinanciering,
factoring, subsidies, innovatiefinanciering en startkapitaal, o.l.v. Patrick van Gils
17:00    Netwerkborrel / Infomarkt
18:00    Einde

Laat deze kennissessie niet aan je voorbijgaan en schrijf je hier in!

Locatie: Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein 300, 1076 CK Amsterdam.

Graag tot ziens op 25 juni!

Met vriendelijke groet,

MKB Amsterdam