Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Startersplatform Haarlemmermeer

18 april 2018 @ 19:00 - 22:00

Uitnodiging voor startende ondernemers HAARLEMMERMEER SCHIPHOL

Ben je afgelopen drie jaar gestart met een eigen onderneming? Of ga je een bedrijf starten? Kom dan woensdag 18 april naar het Startersplatform Haarlemmermeer!

Inspirerende spreker
Onze gastspreker is Rik Balder van Boekuwzending.com. Rik Balder is een ondernemer uit de Haarlemmermeer. Hij is samen met zijn vrouw Margreet in december uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017. Inmiddels is hij ook genomineerd voor de Noord Hollandse ondernemersprijs 2018. In april 2007 ging hij van start, vanaf de zolderkamer in Getsewoud. Nu heeft hij een bedrijf met 19 hardwerkende collega’s en een omzet van € 3.000.000 (2017) gerealiseerd. Voorheen was Rik Tennistrainer, sales en Depot Manager bij DPD, maar ook actief als Assistent Scheidsrechter in het Nederlandse Betaalde Voetbal. Rik weet van doorzetten, want in 1993 werd hij Wereld Record Houder Duurtennis en staat daarmee in het Guinness Book of Records.

Rik vertelt op het Startersplatform hoe hij is begonnen, waar hij allemaal tegen aan liep. Hij motiveert met zijn verhaal iedere twijfelende starter om te beginnen met ondernemen en helpt met zijn ervaringen de jonge starters met nieuwe inspiratie. We krijgen vooral te horen hoe je op een simpele manier klanten aan je weet te binden en te behouden. Maar ook hoe je door grote klantgerichtheid enthousiaste klanten krijgt met een verhaal. Tevreden klanten is niet genoeg voor Rik.

In 45 minuten blijft ook tijd over om vragen te beantwoorden, dus bereid je voor om iedere dag beter te worden dan gisteren! Meld je nu aan!

Programma

19.00 uur Inloop

19.15 uur Ontvangst door gastheer Ed Veldman

19.20 uur Welkomstwoord wethouder

Ap Reinders wethouder ondernemerschap,

sociale zaken en arbeidsmarktbeleid

19.25 uur Zaai seizoen 2017

19.45 uur Zeepkistsessie

20.00 uur Rik Balder Boekuwzending.com

20.45 uur Netwerkborrel

22.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie: Raadhuis in Hoofddorp – Burgerzaal – Raadhuisplein 1

De Zeepkist

Voor deze avond nodigen wij je uit om je onderneming 3 minuten in het zonnetje te zetten. Hiervoor staat op het podium een heuse zeepkist. Er is plaats voor 4 ondernemers. Aanmelden kan via ondernemersplein@haarlemmermeer.nl

Aanmelden

Deelname is gratis, maar we verzoeken je wel om je aan te melden. Via: www.haarlemmermeer.nl/startersplatform

Graag tot 18 april!

 

Gegevens

Datum:
18 april 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://haarlemmermeergemeente.nl/aanmelden-voor-het-startersplatform/formulier

Locatie

Raadhuis Hoofddorp
Raadhuisplein 1
Hoofddorp, Nederland
+ Google Maps