Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theatervoorstelling Nieuwe vrienden 19 november 2019 voor ondernemers/werkgevers

november 19 @ 19:00 - 21:30

Een theateravond voor u als ondernemer!

Nieuwe Vrienden komt op 19 november naar het Zaantheater

Op dinsdagavond 19 november 2019 vindt de voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ plaats, speciaal voor ondernemers. De succesvolle muziektheatervoorstelling van theatergroep Plezant wordt u aangeboden door de MRA programma’s House of Skills, de Klimaatopgave en OTIB.

Nieuwe Vrienden gaat over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die midden in de klimaat- en energietransitie zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Links wordt hij ingehaald door innovatieve concepten en rechts door nieuwe spelers in de branche die grote projecten aanpakken. Het roer moet om.

De voorstelling neemt u mee in de maatschappelijke, technologische en personele uitdagingen waar we komende jaren niet omheen kunnen en met elkaar mee aan de slag moeten. Hoe gaat u hier als ondernemer samen met uw medewerkers mee om en is een Leven Lang Ontwikkelen binnen uw bedrijf al vanzelfsprekend? Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, zal deze avond aanwezig zijn om een inhoudelijke opening te verzorgen.

U wordt van harte uitgenodigd bij deze voorstelling aanwezig te zijn, samen met uw (zaken)partner, collega’s of relaties. Het wordt een avond vol herkenning en inspiratie. Noteer dus dinsdagavond 19 november 2019 In uw agenda en meld u aan via onderstaande knop! De locatie is het Zaantheater in Zaandam (Nicolaasstraat 3), u bent welkom vanaf 19.00 uur. Het toneelstuk eindigt omstreeks 21.30 uur. Onder het genot van een drankje is er aansluitend de gelegenheid om na te praten. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een officiële bevestiging.

 We zien uit naar uw aanwezigheid!

Meld u hier aan …

Gegevens

Datum:
november 19
Tijd:
19:00 - 21:30

Locatie

het Zaantheater
Nicolaasstraat 3
Zaandam, Nederland
+ Google Maps