Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

UWV Inspiratiedag Amsterdam

16 november 2017 @ 13:00 - 17:00

Op 16 november a.s. blijft niets bij het oude en staat alles in het teken van nieuw. Op de Inspiratiedag maakt u kennis met nieuwe denkroutes, nieuwe inzichten en ontmoet u nieuwe mensen zoals prof. Erik Scherder, die laat zien hoe uitdagingen je hersenen laten werken en groeien. Binnenkort vertellen we u meer! Maar houd 16 november alvast vrij in uw agenda voor … De dag die je niet missen mag!

UWV organiseert in 2017 Inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. Zeer waardevolle dagen waar inspireren en verbinden centraal staan. Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hiervoor aanmelden, een selectie van gemotiveerde werkzoekenden wordt persoonlijk uitgenodigd.

Tijdens deze Inspiratiedag bieden wij u in de middag een speciaal programma vol kennis en inspiratie. Zo verzorgen de energieke neuropsycholoog Eric Scherder (bekend van DWDD), Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van De Kwis met Paul de Leeuw) een spetterend plenair programma. Wij garanderen u nieuwe inzichten, uitbreiding van uw netwerk en veel waardevolle informatie.

Zet deze dag alvast in uw agenda


Erik Scherder

Joep en Rob
Joep en Rob Joep van Deudekom en Rob Urgert

Wilt u als werkgever zeker weten dat er een stoel voor u gereserveerd wordt? Stuur dan een e-mail naar Inspiratiedagen@uwv.nl en geef aan dat u deze Inspiratiedag wilt bezoeken. U ontvangt dan later een exclusieve uitnodiging voor deze interessante dag.

Deze Inspiratiedag vindt plaats in de Amsterdam ArenA in Amsterdam.

UWV - werken aan perspectief

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.uwv.nl/overuwv/evenementen/2017/inspiratiedag-amsterdam.aspx

Organisator

UWV

Locatie

Amsterdam ArenA
ArenA Boulevard 1
Amsterdam, 1101
+ Google Maps