Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Week van de Ondernemer Amsterdam

21 november 2017 - 23 november 2017

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie voor jouw bedrijf? Waar liggen jouw grootste groeikansen?

Week van de Ondernemer

Op 21, 22 en 23 november staan bij de Week van de Ondernemer in de RAI in Amsterdam de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en methoden om jou en je bedrijf te laten groeien. Je leert van de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, strategie en financiering. In één dag ben je helemaal up-to-date.

Geef jezelf een boost en krijg persoonlijk advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

Of je nu gaat starten, uitbreiden, investeren, innoveren of groeien, financiering is vaak een cruciaal onderwerp bij het realiseren van je ondernemersdoelen. Maar waar begin je? Welke financiering past het best bij jouw plannen en ambities? Volg de inspirerende workshops, laat je adviseren door de aanwezige investeerders en experts en ontdek in één dag wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming!

Schrijf je nu in!

 

 

De Week van de Ondernemer stimuleert al 20 jaar ondernemerschap en is in die jaren uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land.

MKB-Nederland is mede-initatiefnemer van de Week.

Week van de Ondernemer

Gegevens

Begin:
21 november 2017
Einde:
23 november 2017
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.deondernemer.nl/events/amsterdam

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 2-22
Amsterdam, 1078 GZ
+ Google Maps