• Dit event is voorbij.

Werksessie beleid Commerciële voorzieningen | Haarlemmermeer | 22 mei | 19:00 uur

mei 22 @ 18:30 - 22:00

Gemeente Haarlemmermeer nodigt ondernemers uit voor een werksessie op woensdagavond 22 mei 2019.

Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid voor commerciële voorzieningen. Wij betrekken graag de ondernemers uit de Haarlemmermeer bij de actualisatie van dit beleid voor detailhandel, horeca, ambulante handel en commerciële dienstverlening.

Werksessie
Tijdens deze werksessie gaan we in gesprek over het toekomstig beleid en de vertaling voor de verschillende kernen en centra. De sessie vindt plaats in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. De avond start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Graag horen wij van u of u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar commerciele.voorzieningen@haarlemmermeer.nl onder vermelding van ‘werksessie commerciële voorzieningen’. Vermeld hierbij ook s.v.p. met hoeveel personen u komt.
Via de online peiling op www.enqueteviainternet.nl/Haarlemmermeer kunt u tot 9 mei a.s. ook uw ideeën delen, voor zover u dat nog niet gedaan heeft.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Caroline Rindertsma (caroline.rindertsma@haarlemmermeer.nl  en tel: 06 423 072 44).

Datum:
mei 22