Ledenvoordeel

U bevindt zich hier:  Home/Ledenvoordeel

Leden van MKB Amsterdam kunnen gebruik maken van vele diensten zoals: belangenbehartiging, informatievoorziening, netwerken en ledenvoordeel.

Ledenvoordeel: de investering van het lidmaatschap direct terugverdienen dankzij onze partners

In de onderliggende tabs vind je zeer interessante ledenvoordelen en speciale aanbiedingen van partners van MKB Amsterdam. Dit zijn vaak kortingen op diverse diensten en producten.  Bekijk de aanbiedingen van onze partners hieronder en verdien je lidmaatschap direct terug!

Nog geen lid? Dan laat je geld liggen…..

Daarom: een lidmaatschap van MKB brengt jou als ondernemer verder. Word nu direct lid! En benut het exclusieve ledenvoordeel.

Als lid van MKB Amsterdam kun je direct profiteren van onderstaande voordelen:

 

20-11-2018 | 0 reacties

“Wij zijn een belangenbehartiger voor ondernemers en dat is hard nodig. Sluit je je niet aan, dan komen deze belangen echt in het gedrang.” Woorden die Bart Drenth van MKB-Amsterdam niet genoeg kan benadrukken. En […]

13-11-2018 | 0 reacties

Op 23 november a.s. worden de winnaars van de beste (duurzame) ondernemer bekend gemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in de RAI Amsterdam.

Wie van de finalisten gaat er vandoor met de titel ‘beste Amsterdamse […]

02-11-2018 | 0 reacties

OPROEP MKB AMSTERDAM:
Gemeente Amsterdam (wethouder Sharon Dijksma) maakte gisteren bekend dat zij de parkeertarieven fors gaan verhogen. Hierover publiceerde Het Parool dit interview met haar.

MKB Amsterdam inventariseert graag de standpunten van ondernemend Amsterdam.

Oproep aan alle […]

 

3 Maanden gratis Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar dan online! (via Insight)

Als MKB-er wilt u dichtbij uw klant staan, de focus leggen op wat u onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten en flexibel zijn. U wilt zich niet druk maken om IT-gerelateerde zaken, zoals de aanschaf en installatie van dure softwareprogramma’s om uw werk te kunnen doen. Het moet gewoon werken, niet te veel kosten en beschikbaar zijn wanneer u het nodig heeft. Net als uw auto, die u van A naar B moet brengen, zonder zorgen.

Microsoft Office 365 helpt u met het bereiken van deze doelen door middel van lage opstartkosten, een groot scala nieuwe features en een gegarandeerde 99,9 procent beschikbaarheid van uw bekende office-programma’s. Hierdoor kunt u altijd en overal werken, op elk moment van de dag en heeft u toegang tot al uw Word- Excel- en PowerPointbestanden op elke computer die u wenst, via een internetverbinding.

Maar er zijn meer voordelen:

  • Met Office 365 beschikt u altijd over de nieuwste Office-programma’s.
  • Bovendien is het beschikbaar in een eenvoudig, goedkoop en flexibel abonnement, waarin u vast bedrag per maand betaalt per gebruiker.
  • Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten. Wel zo fijn!
  • Ook krijgt u toegang tot andere programma’s om beter te communiceren en samen te werken, zoals: SharePoint, Access, Visio, Outlook en Skype voor Bedrijven.
  • Natuurlijk bieden wij u advies en ondersteuning die u nodig heeft. Laat Insight u helpen, zodat uw aandacht kan uitgaan naar waar het echt om draait; uw klanten.

Zet als MKB-lid nu de volgende stap en maak gebruik van onze aanbieding, waarin u de eerst 3 maanden niets betaalt voor uw Office 365-abonnement tot een maximum van 50 gebruikers binnen uw bedrijf. Test het uit! U zult zien dat het werkt.

Meer weten?
Benieuwd naar deze aanbieding, de aantrekkelijke voorwaarden en wat Insight nog meer voor u kan betekenen? Bekijk de aanbieding via https://nl.insight.com/mkb

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam. 

Ontdek meer over Office 365

Benieuwd naar de aantrekkelijke voorwaarden en wat Insight nog meer voor u kan betekenen? Neem contact op!

Insight Enterprises Netherlands B.V.
Fauststraat 3
7323 BA Apeldoorn
https://nl.insight.com/

Afdeling MKB
Website: https://nl.insight.com/mkb
E: MKB@insight.com
T: 055 5492434

MKB Ledenvoordeel bij jaarabonnement Het Parool + keuzekrant

Leden van MKB Amsterdam kunnen tegen aantrekkelijke kortingen (oplopend tot 45%) een jaarabonnement op Het Parool + keuzekrant (Volkskrant, AD, Trouw) afsluiten!

Uw korting als lid op een jaarabonnement van Het Parool:

  • Compleet jaarabonnement: 45%
  • Lang weekend abonnement: 33%
  • Zaterdagplus: 18%
  • 100% digitaal: 10%

Onze mediapartner De Persgroep Nederland (Het Parool) biedt deze kortingen exclusief aan onze leden aan. Voor meer informatie en afsluiten van dit ledenvoordeel kun je je direct aanmelden via: info@mkb-amsterdam.nl 

 

 

 

 

 

Slimmer en efficiënter inkopen voor leden MKB-Amsterdam

MKB Amsterdam en Kooperatief hebben speciaal voor leden een ledenvoordeel portal opgericht: “MKB Amsterdam Ledenvoordeel“. Door deze samenwerking is Kooperatief één van de inkooppartners van MKB Amsterdam.

Kooperatief heeft als missie om zakelijk Nederland te helpen om professioneler, makkelijker en goedkoper in te kopen. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van scherpe afspraken met vele leveranciers uit het collectief.

Op deze manier is het mogelijk om het inkoopproces te optimaliseren, reduceren van de leveranciers, professionaliseren van het contractbeheer en het vergroten van het zakelijke netwerk wat bijdraagt tot wezenlijk besparingen op het inkoopproces. De onderneming kan zich concentreren op de kernactiviteit en geniet van de voordelen van het collectief.

Kijk op www.kooperatief.nl voor meer informatie en volg de social media om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes, deals & acties.

Verdien uw lidmaatschap snel terug

Als lid van MKB Amsterdam kunt u uw lidmaatschap terugverdienen door voordelig in te kopen op verschillende diensten, zoals afvalverwerking, kantoorartikelen & inrichting, werkplaats en magazijninrichting, schoonmaak, drukwerk, communicatie & website en sanitaire hygiëne.

Facilitaire zaken waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt. U houdt rechtstreeks contact met uw leveranciers, dus u bespaart en blijft volledig in control over uw inkoopproces.

Bent u benieuwd wat u kan besparen?
Neem contact op met u persoonlijke accountmanager Coen Docter bij Kooperatief via 030 751 02 92 of mkbamsterdam@kooperatief.nl of kijk op www.kooperatief.nl/mkbamsterdam

 

 

 

 

 

 

 

keuze-scans-groot

MKB Inkoopvoordeel (powered by FM Portal)

MKB Amsterdam en Facility Portal hebben speciaal voor leden een inkooppakket samengesteld: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal een van de inkooppartners van MKB Amsterdam.

Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals.

Facility Portal ondersteunt u bij al uw vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen u ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop!

Besparen op afvalverwerking
Een ander label van Facility Portal, Fm Portal® Milieu, verzorgt de afvalverwerking van A tot Z met voordelige tarieven. In de afgelopen maanden heeft Fm Portal® Milieu enorme besparingen weten te realiseren op afvalverwerking, tot wel 47%!

Bent u benieuwd wat u kan besparen op uw afvalverwerking. Klik hier.

Aanbod producten en diensten

Als lid van MKB Amsterdam kunt u voordelig inkopen op verschillende diensten waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt. Bekijk deze brochure en benut de voordelen die MKB Amsterdam en Facility Portal u bieden.

Gratis facilitaire scan
Als lid van MKB Amsterdam biedt Facility Portal u o.a. een GRATIS scan aan waarbij wij garanderen minimaal 10% te kunnen besparen op de inkoop van uw facilitaire producten en diensten. Neem voor een gratis scan contact op met de heren Bart Lubbers en Rene Koenen via:  Telefoon: 071 3318 200, e-mail:  backoffice@facilityportal.nl

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam.