Ledenvoordeel

U bevindt zich hier:  Home/Ledenvoordeel

Leden van MKB Amsterdam kunnen gebruik maken van vele diensten zoals: belangenbehartiging, informatievoorziening, netwerken en ledenvoordeel.

Ledenvoordeel: de investering van het lidmaatschap direct terugverdienen dankzij onze partners

In de onderliggende tabs vind je zeer interessante ledenvoordelen en speciale aanbiedingen van partners van MKB Amsterdam. Dit zijn vaak kortingen op diverse diensten en producten.  Bekijk de aanbiedingen van onze partners hieronder en verdien je lidmaatschap direct terug!

Nog geen lid? Dan laat je geld liggen…..

Daarom: een lidmaatschap van MKB brengt jou als ondernemer verder. Word nu direct lid! En benut het exclusieve ledenvoordeel.

Als lid van MKB Amsterdam kun je direct profiteren van onderstaande voordelen:

 

03-06-2019 | 0 reacties

https://www.winwinwerkt.nl/vacatures/vacature-kom-jij-mkb-amsterdam-versterken-als-coordinator-verbinder-aanjager-amsterdam-4649090-11.html

10-05-2019 | 0 reacties

Tijdens dit MKB EnergieKafe kun je met al je vragen over de Informatieplicht Energiebesparing terecht bij onafhankelijke experts en kennisorganisaties. MKB Amsterdam organiseert in samenwerking met Essent Zakelijk deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers over verplichte verduurzaming vanuit […]

19-04-2019 | 0 reacties

Vandaag publiceerde Het Parool ons ingezonden stuk over bezorgverkeer in de stad Amsterdam.
“Pakjes ophalen in de buurt moet de norm worden. Bezorgverkeer dreigt volledig vast te lopen”, aldus Guido Frankfurther en Bart Drenth van MKB-Amsterdam.

‘Eén van […]

Bedrijfsuitje in het nieuwste casino: MKB leden ontvangen 10% korting op de arrangementen van maandag t/m woensdag.

* Reserveer telefonisch via 020 304 8261 onder vermelding van ‘MKB’.

Kijk voor een voor een overzicht van alle arrangementen uiteraard kan ook een exclusief arrangement op maat samengesteld worden. Neem voor vragen of informatie contact op via 020 304 8261.

 

Johan Cruijff ArenA – 14% korting op zaalhuur

Speciale aanbieding voor leden MKB Amsterdam (actie tot 25 april 2019!)

Onze partner Johan Cruijff ArenA heeft voor u als lid van MKB Amsterdam een speciaal Sinterklaas en/of Kerstcadeau omdat zij dit jaar omgedoopt zijn van Amsterdam ArenA naar Johan Cruijff ArenA.

Johan Cruijff ArenA biedt alle leden / partners van MKB Amsterdam maar liefst 14% korting op de zaalhuur bij het boeken van een business event tot 25 april 2019!
Neem contact op met Hilda Hofkamp voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de diverse mogelijkheden:

020-311 1349, h.hofkamp@johancruijffarena.nl of neem een kijkje op https://www.johancruijffarena.nl/zakelijk.htm

Hopelijk tot ziens in de Johan Cruijff ArenA!

MKB Ledenvoordeel bij jaarabonnement Het Parool + keuzekrant

Leden van MKB Amsterdam kunnen tegen aantrekkelijke kortingen (oplopend tot 45%) een jaarabonnement op Het Parool + keuzekrant (Volkskrant, AD, Trouw) afsluiten!

Uw korting als lid op een jaarabonnement van Het Parool:

  • Compleet jaarabonnement: 45%
  • Lang weekend abonnement: 33%
  • Zaterdagplus: 18%
  • 100% digitaal: 10%

Onze mediapartner De Persgroep Nederland (Het Parool) biedt deze kortingen exclusief aan onze leden aan. Voor meer informatie en afsluiten van dit ledenvoordeel kun je je direct aanmelden via: info@mkb-amsterdam.nl 

 

 

 

 

 

 

 

keuze-scans-groot

MKB Inkoopvoordeel (powered by FM Portal)

MKB Amsterdam en Facility Portal hebben speciaal voor leden een inkooppakket samengesteld: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal een van de inkooppartners van MKB Amsterdam.

Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals.

Facility Portal ondersteunt u bij al uw vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen u ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop!

Besparen op afvalverwerking
Een ander label van Facility Portal, Fm Portal® Milieu, verzorgt de afvalverwerking van A tot Z met voordelige tarieven. In de afgelopen maanden heeft Fm Portal® Milieu enorme besparingen weten te realiseren op afvalverwerking, tot wel 47%!

Bent u benieuwd wat u kan besparen op uw afvalverwerking. Klik hier.

Aanbod producten en diensten

Als lid van MKB Amsterdam kunt u voordelig inkopen op verschillende diensten waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt. Bekijk deze brochure en benut de voordelen die MKB Amsterdam en Facility Portal u bieden.

Gratis facilitaire scan
Als lid van MKB Amsterdam biedt Facility Portal u o.a. een GRATIS scan aan waarbij wij garanderen minimaal 10% te kunnen besparen op de inkoop van uw facilitaire producten en diensten. Neem voor een gratis scan contact op met de heren Bart Lubbers en Rene Koenen via:  Telefoon: 071 3318 200, e-mail:  backoffice@facilityportal.nl

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam.