Ledenvoordeel

U bevindt zich hier:  Home/Ledenvoordeel

Leden van MKB Amsterdam kunnen gebruik maken van vele diensten zoals: belangenbehartiging, informatievoorziening, netwerken en ledenvoordeel.

Ledenvoordeel: de investering van het lidmaatschap direct terugverdienen dankzij onze partners

In de onderliggende tabs vind je zeer interessante ledenvoordelen en speciale aanbiedingen van partners van MKB Amsterdam. Dit zijn vaak kortingen op diverse diensten en producten.  Bekijk de aanbiedingen van onze partners hieronder en verdien je lidmaatschap direct terug!

Nog geen lid? Dan laat je geld liggen…..

Daarom: een lidmaatschap van MKB brengt jou als ondernemer verder. Word nu direct lid! En benut het exclusieve ledenvoordeel.

Als lid van MKB Amsterdam kun je direct profiteren van onderstaande voordelen:

 

20 februari 2020 | 0 reacties

De Amsterdamse Ui van De Leeuw Zuurwaren is door een vakjury van MKB Amsterdam gekozen als ‘Product van de maand’. Vanavond in café Wildschut ontving De Leeuw Zuurwaren uit handen van Bert Bos, voorzitter werkgroep […]

18 februari 2020 | 0 reacties

Het lerarentekort in het basisonderwijs is een groot probleem. Wethouder Moorman van de gemeente Amsterdam heeft afgelopen vrijdag 14 februari het initiatief genomen voor een brandbrief aan premier Rutte. De brief is medeondertekend door Oram, […]

18 februari 2020 | 0 reacties

Het publiek heeft uit de zeven genomineerden een keuze gemaakt. De drie genomineerden voor Product van de maand zijn: patat van Pietersma Snacks op de Albert Cuyp, de kroket van FEBO en de Amsterdamse Ui van […]

Ledenvoordeel: profiteer van 15% korting op een Buitenreclame campagne via Centercom!

Centercom heeft als buitenreclame-exploitant een ruime verzameling aan reclame objecten die tezamen een groot landelijk gespreid medianetwerk vormen. In Amsterdam heeft Centercom een ruime keuze aan statische en digitale reclame objecten met een groot lokaal bereik. Speciaal voor MKB Amsterdam leden biedt Centercom nu 15% korting aan op een mooie Buitenreclame campagne!  Geïnteresseerd in het bereiken van jouw (lokale) doelgroep via Buitenreclame? Volg dan snel de link voor deze mooie aanbieding.

Johan Cruijff ArenA exclusieve sales agent UEFA EURO 2020 hospitality

Johan Cruijff ArenA is door UEFA benoemd als exclusieve sales agent voor de verkoop van officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten aan Nederlandse bedrijven en fans. Alleen via de ArenA zijn officiële hospitality pakketten te verkrijgen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden. De UEFA heeft onlangs het startschot gegeven voor de verkoop van UEFA EURO 2020 Official Hospitality.

Lees hier meer …

Voor leden van MKB-Amsterdam heeft de JC Arena een leuke aanbieding:

“Bij boeking van een venue series voor minimaal 2 hospitality pakketten, krijg je 2 tickets voor de wedstrijd Nederland – Estland op 19 november a.s. in de Johan Cruijff ArenA gratis! NB. Deze actie geldt alleen als de boeking vóór 1 september wordt gemaakt en zolang de voorraad strekt.”

Neem contact op met Hilda Hofkamp voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de diverse mogelijkheden:

020-311 1349, h.hofkamp@johancruijffarena.nl of neem een kijkje op https://www.hospitalityeuro2020.nl/

Hopelijk tot ziens in de Johan Cruijff ArenA!

Bedrijfsuitje in het nieuwste casino: MKB leden ontvangen 10% korting op de arrangementen van maandag t/m woensdag.

* Reserveer telefonisch via 020 304 8261 onder vermelding van ‘MKB’.

Kijk voor een voor een overzicht van alle arrangementen uiteraard kan ook een exclusief arrangement op maat samengesteld worden. Neem voor vragen of informatie contact op via 020 304 8261.