3 Maanden gratis Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar dan online! (via Insight)

U bevindt zich hier:  Home/Ledenvoordeel/3 Maanden gratis Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar dan online! (via Insight)

3 Maanden gratis Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar dan online!

Als MKB-er wilt u dichtbij uw klant staan, de focus leggen op wat u onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten en flexibel zijn. U wilt zich niet druk maken om IT-gerelateerde zaken, zoals de aanschaf en installatie van dure softwareprogramma’s om uw werk te kunnen doen. Het moet gewoon werken, niet te veel kosten en beschikbaar zijn wanneer u het nodig heeft. Net als uw auto, die u van A naar B moet brengen, zonder zorgen.

Microsoft Office 365 helpt u met het bereiken van deze doelen door middel van lage opstartkosten, een groot scala nieuwe features en een gegarandeerde 99,9 procent beschikbaarheid van uw bekende office-programma’s. Hierdoor kunt u altijd en overal werken, op elk moment van de dag en heeft u toegang tot al uw Word- Excel- en PowerPointbestanden op elke computer die u wenst, via een internetverbinding.

Maar er zijn meer voordelen:

  • Met Office 365 beschikt u altijd over de nieuwste Office-programma’s.
  • Bovendien is het beschikbaar in een eenvoudig, goedkoop en flexibel abonnement, waarin u vast bedrag per maand betaalt per gebruiker.
  • Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten. Wel zo fijn!
  • Ook krijgt u toegang tot andere programma’s om beter te communiceren en samen te werken, zoals: SharePoint, Access, Visio, Outlook en Skype voor Bedrijven.
  • Natuurlijk bieden wij u advies en ondersteuning die u nodig heeft. Laat Insight u helpen, zodat uw aandacht kan uitgaan naar waar het echt om draait; uw klanten.

Zet als MKB-lid nu de volgende stap en maak gebruik van onze aanbieding, waarin u de eerst 3 maanden niets betaalt voor uw Office 365-abonnement tot een maximum van 50 gebruikers binnen uw bedrijf. Test het uit! U zult zien dat het werkt.

Meer weten?
Benieuwd naar deze aanbieding, de aantrekkelijke voorwaarden en wat Insight nog meer voor u kan betekenen? Bekijk de aanbieding via https://nl.insight.com/mkb

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam. 

Ontdek meer over Office 365

Benieuwd naar de aantrekkelijke voorwaarden en wat Insight nog meer voor u kan betekenen? Neem contact op!

Insight Enterprises Netherlands B.V.
Fauststraat 3
7323 BA Apeldoorn
https://nl.insight.com/

Afdeling MKB

E: MKB@insight.com
T: 055 5492434