MKB Facilitaire inkoopvoordelen (powered by Kooperatief)

U bevindt zich hier:  Home/Ledenvoordeel/MKB Facilitaire inkoopvoordelen (powered by Kooperatief)

Slimmer en efficiënter inkopen voor leden MKB-Amsterdam

MKB Amsterdam en Kooperatief hebben speciaal voor leden een ledenvoordeel portal opgericht: “MKB Amsterdam Ledenvoordeel“. Door deze samenwerking is Kooperatief één van de inkooppartners van MKB Amsterdam.

Kooperatief heeft als missie om zakelijk Nederland te helpen om professioneler, makkelijker en goedkoper in te kopen. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van scherpe afspraken met vele leveranciers uit het collectief.

Op deze manier is het mogelijk om het inkoopproces te optimaliseren, reduceren van de leveranciers, professionaliseren van het contractbeheer en het vergroten van het zakelijke netwerk wat bijdraagt tot wezenlijk besparingen op het inkoopproces. De onderneming kan zich concentreren op de kernactiviteit en geniet van de voordelen van het collectief.

Kijk op www.kooperatief.nl voor meer informatie en volg de social media om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes, deals & acties.

Verdien uw lidmaatschap snel terug

Als lid van MKB Amsterdam kunt u uw lidmaatschap terugverdienen door voordelig in te kopen op verschillende diensten, zoals afvalverwerking, kantoorartikelen & inrichting, werkplaats en magazijninrichting, schoonmaak, drukwerk, communicatie & website en sanitaire hygiëne.

Facilitaire zaken waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt. U houdt rechtstreeks contact met uw leveranciers, dus u bespaart en blijft volledig in control over uw inkoopproces.

Bent u benieuwd wat u kan besparen?

Neem contact op met u persoonlijke accountmanager Coen Docter bij Kooperatief via 030 751 02 92 of mkbamsterdam@kooperatief.nl of kijk op www.kooperatief.nl/mkbamsterdam