Lid worden van MKB-Amsterdam

U bevindt zich hier:  Home/Lid worden van MKB-Amsterdam

MKB-Amsterdam zet zich in voor een beter ondernemersklimaat. Dat doen we via twee belangrijke kernactiviteiten; belangenbehartiging en organisatie van inspirerende evenementen en activiteiten voor het MKB.

1: Belangenbehartiging: We halen bij onze leden, partners en stakeholders op wat er leeft en vertalen dit naar een manifest. Dit ondernemersgeluid brengen wij nationaal, regionaal maar vooral lokaal bij het openbaar bestuur en de politiek onder de aandacht. De stem van MKB-Amsterdam zorgt voor een sterkere concurrentiepositie en een gezond ondernemersklimaat.

2: Activiteiten en evenementenAls lid van MKB heb je toegang tot een groot zakelijk netwerk van gelijkgestemde ondernemers, die je kunt ontmoeten tijdens onze uiteenlopende bijeenkomsten of in de MKB Community. MKB-Amsterdam kan veel voor jou als MKB-er betekenen.

Meer informatie? Download hier de pdf voor meer informatie. Of neem contact op met onze accountmanager Anique Wiggemansen (06-15112451) of directeur Dirk de Bie (020-4486720). Samen zorgen we voor een nóg sterke positie van onze vereniging. Doe mee en word lid!

Kies het lidmaatschap dat bij je past

MKB Regulier Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per heel kalenderjaar.

Opzeggen kan alleen schriftelijk tot uiterlijk 30 november.

260,- yearly

MKB Partnerschap

Kijk voor de verschillende varianten van partnerships in ons partnerplan. Je bent al netwerkpartner vanaf € 750 per jaar.

va. €750,- yearly