Overeenkomst lidmaatschap formulier

U bevindt zich hier:  Home/Lid worden van MKB-Amsterdam/Overeenkomst lidmaatschap formulier

MKB-Amsterdam zet zich in voor een beter ondernemersklimaat. Dat doen we door in te spelen op jouw behoeftes en deze internationaal, nationaal en regionaal bij de politiek neer te leggen. Ieder nieuw lid van MKB-Amsterdam zorgt voor een sterkere positie. Daarnaast maak je als lid van MKB-Amsterdam deel uit van een groot zakelijk netwerk van mede-ondernemers, die je onder andere ontmoet tijdens onze bijeenkomsten. MKB-Amsterdam kan veel voor jou als ondernemer betekenen. Het lidmaatschap kost maar € 295 per jaar (2020). Neem voor meer informatie contact op met het bureau (020-4486720)  Zij kunnen u alles over het lidmaatschap vertellen. Samen zorgen we voor een nóg sterkere positie van onze vereniging. Doe mee en word lid!

Download ook onze flyer voor meer informatie! 

 

Fill out my online form.

Door lid te worden ga je akkoord met de betaling van de contributie van € 295 per jaar. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Het lidmaatschap kan op elk gewenst moment ingaan. De contributie is verschuldigd vanaf de eerste dag van de volgende maand. Het lidmaatschap heeft een duur van minimaal een jaar. Het lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd.

Wil je opzeggen? Dan verzoeken wij je dit schriftelijk, uiterlijk 30 dagen vóór de vervaldatum van je lidmaatschapsperiode aan ons door te geven via e-mail.