De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

3D Makers Zone

+ Google Maps
Oudeweg 91-95
Haarlem, NH 2031CC Nederland

Evenementen Lijst navigatie

februari 2019

Noord Hollands Ondernemersdebat | Provinciale Statenverkiezingen 2019 | exclusief voor genodigden

februari 28 @ 15:30 - 19:00
3D Makers Zone, Oudeweg 91-95
Haarlem, NH 2031CC Nederland
+ Google Maps

Kan mijn bedrijf nog wel uitbreiden? Woningen naast de fabriek? Eindelijk woningbouw in het groen?! Kan Schiphol groeien? Gaan we ook investeren in het openbaar vervoer? Waar vind ik nieuw personeel? Energietransitie doen we samen? Allemaal vragen op thema’s die mede bepaald worden door de provincie. ÉN thema’s die ondernemers direct raken in hun ondernemerschap. De Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019 kunnen ruimte geven aan uw ondernemerschap. Lees hier ook de Brochure 'Verkiezingen Provinciale Staten', een uitgaven van MKB Nederland…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen