De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Gemeentehuis Hoofddorp

+ Google Maps
Raadhuisplein 1
Hoofddorp, Nederland
www.haarlemmermeer.nl

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019

Werksessie beleid Commerciële voorzieningen | Haarlemmermeer | 22 mei | 19:00 uur

mei 22 @ 18:30 - 22:00
Gemeentehuis Hoofddorp, Raadhuisplein 1
Hoofddorp, Nederland
+ Google Maps

Gemeente Haarlemmermeer nodigt ondernemers uit voor een werksessie op woensdagavond 22 mei 2019. Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid voor commerciële voorzieningen. Wij betrekken graag de ondernemers uit de Haarlemmermeer bij de actualisatie van dit beleid voor detailhandel, horeca, ambulante handel en commerciële dienstverlening. Werksessie Tijdens deze werksessie gaan we in gesprek over het toekomstig beleid en de vertaling voor de verschillende kernen en centra. De sessie vindt plaats in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. De avond start om 19.00…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen