De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

het Zaantheater

+ Google Maps
Nicolaasstraat 3
Zaandam, Nederland

Evenementen Lijst navigatie

november 2019

Theatervoorstelling Nieuwe vrienden 19 november 2019 voor ondernemers/werkgevers

november 19 @ 19:00 - 21:30
het Zaantheater, Nicolaasstraat 3
Zaandam, Nederland
+ Google Maps

Een theateravond voor u als ondernemer! Nieuwe Vrienden komt op 19 november naar het Zaantheater Op dinsdagavond 19 november 2019 vindt de voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ plaats, speciaal voor ondernemers. De succesvolle muziektheatervoorstelling van theatergroep Plezant wordt u aangeboden door de MRA programma's House of Skills, de Klimaatopgave en OTIB. Nieuwe Vrienden gaat over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die midden in de klimaat- en energietransitie zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Links wordt hij ingehaald door innovatieve concepten en rechts…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen