De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Philharmonie Haarlem

+ Google Maps
Lange Begijnestraat 11
Haarlem, 2011 HH

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019

Finaleavond Ondernemingsverkiezing Noord-Holland | Haarlem

mei 15 @ 19:30 - 22:00
Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11
Haarlem, 2011 HH
+ Google Maps

MKB Nederland Amsterdam is trotse partner van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.  Dirk de Bie, regiodirecteur MKB Nederland, zit in de jury en is nauw betrokken bij de organisatie van de verkiezing. De jury van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft inmiddels uit de negentig genomineerde bedrijven haar keuze gemaakt voor de 13e editie. 30 finalisten strijden op 15 mei a.s. in theater de Stadsschouwburg & Philharmonie te Haarlem om de titel ‘Beste Onderneming van Noord- Holland 2018-2019’ in…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen