De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Rotterdam Marathon

+ Google Maps
Nederland

Evenementen Lijst navigatie

april 2020

5 april: Hart Loop Challenge

april 5 @ 08:00 - 17:00

Doe mee: Hardlopen voor het goede doel! Ontvang als lid van MKB Amstedam kosteloos een startbewijs voor de 10,55 kilometer NN Marathon Rotterdam op 5 april 2020 Schrijf je vóór 1 maart in voor de Hart Loop challenge!  Heb je een passie voor hardlopen en steun je graag een goed doel? Loop dan op 5 april 2020 mee met topatlete Susan Krumins en 500 andere lopers tijdens de Hart Loop Challenge: 10,55 km hardlopen tijdens de NN Marathon Rotterdam om…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen