MKB-stagebedrijven, vertel ons over je ervaring als stagebedrijf.

Bij MKB Amsterdam hebben we een aantal speerpunten waar we ons als belangenbehartiger van MKB ondernemers, in de regio Groot Amsterdam, sterk voor willen maken. Elk speerpunt heeft een werkgroep van bestuursleden die zich op vrijwillige basis inzet voor het speerpunt.

De werkgroep Arbeidsmarkt & Onderwijs is bezig met een project met als thema “Hoe kunnen we bewerkstelligen dat het MKB en de MBO / HBO onderwijsinstellingen, in de regio Groot Amsterdam, elkaar beter kunnen vinden inzake het vervullen van stage plaatsen”. We willen erachter komen wat de beleving is van MKB-stagewerkgevers.

We hebben een korte vragenlijst gemaakt om hierachter te komen. Ben je MKB stagewerkgever? Fijn als je het wilt invullen! Heb je zelf geen ervaring met stagiaires maar kent je een andere werkgever die dat wel heeft, fijn als je het met deze werkgever wilt delen. Zo gaat je naar de vragenlijst…

1. Het blogartikel op WerkWeb.net met uitleg en daarin een link naar de vragenlijst. https://www.werkweb.net/speerpunt-arbeidsmarkt-onderwijs
  2. De link direct naar de vragenlijst https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexwnLOQfVPoNZQrVUbtq75WsC9eUkuXk7wGKfYuzxbbUEwlQ/viewform