Nominaties voor Product van de Maand januari 2020 door Partners MKB Amsterdam tijdens Vaartocht

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 15 november 2019 is MKB Amsterdam gestart met de verkiezing van het Product van de Maand.

Bart Drenth, voorzitter MKB Amsterdam: “Wij willen producten uit de Metropoolregio Amsterdam in het zonnetje zetten. Producten die iets bijzonders betekenen voor hun klanten en uitblinken in creativiteit, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. We willen ondernemers inspireren en stimuleren in de (verdere) ontwikkeling van hun producten.”

Het eerste winnende product is “Uitjes met Appelstroop in Balsamico. De Amsterdamse ondernemer Oos Kesbeke kreeg uit handen van Bert Bos van de HvA, initiatiefnemer en voorzitter van de Werkgroep Groei & Ondernemerschap. de oorkonde voor het eerste winnende product.
Hiermee komt Oos Kesbeke in de vakjury van Product van de Maand januari 2020.

De verkiezingen krijgen hun vervolg vanaf januari 2020 tijdens de MKB Groeiborrels, die elke 3e donderdag van de maand in Café Wildschut zullen worden georganiseerd. De maandelijks winnaar wordt bekend gemaakt op de MKB Groeiborrels en in december zal het Product van het Jaar worden bepaald. De winnaar van het Product van de Maand januari wordt op 16 januari in Café Wildschut bekend gemaakt.

Tijdens de Vaartocht met de Partners van MKB Amsterdam op 3 december zijn de opnames gemaakt voor de nominaties van januari 2020.

Benieuwd wie de genomineerden zijn voor het Product van de Maand januari zijn?

De Nominaties van de Maand Januari 2020 zijn:

O Kroket, FEBO
O Witbier, Lowlander Brouwerij
O Regenjas, Maium
O Spijkerbroek, MUD jeans
O Chocoladereep, Tony’s Chocolonely
O Baklava, Şerifoğlu
O Seizoen 2019/2020, AFC Ajax

Je kunt stemmen tot 12.00 uur op 6 januari via onze Facebook pagina van MKB Amsterdam!

De vakjury zal, uit de top 3 van de meest gekozen nominaties door het publiek, de winnaar bepalen. De winnaar wordt bekend gemaakt op de MKB Groeiborrel op 16 januari in Café Wildschut!

Tijd: 17.30 – 19.30 uur
Locatie: Café Wildschut, Roelof Hartplein 1-3, Amsterdam

 

 

Door | 20 december 2019 | Nieuws Nieuws  | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: