Wat is jouw favoriete product of dienst dat creatief en innovatief inspeelt op de coronacrisis? Nomineer deze dan voor het Coronaproof Product van de maand!

Vorige week deze we onze eerst oproep gedaan en dat heeft al een aantal mooie nominaties opgeleverd. Om alvast een tip van de sluier op te lichten: ‘Coronaproof dineren in een privékas’ van restaurant Mediamatic en ze hopen natuurlijk dat op deze manier weer open te mogen na 20 mei.  ‘OPHENR’, een antimicrobieel koperen gereedschap dat een veilige afstand creëert tussen handen en contactrijke, vervuilde oppervlakken. Likeur van Likeurmeisjes om de Coronaperiode draaglijker te maken of de ‘Loetje drive in’ bij Ouderkerk aan de Amstel om de klanten tijdens de coronacrises toch te blijven voorzien van een heerlijke biefstuk. Kortom, een diversiteit van Coronaproof producten!

Nomineer jouw favoriete Coronaproof product uit de regio Amsterdam vóór 11 mei en geef een korte motivatie waarom dit product of dienst jou blij maakt en goed inspeelt op de coronacrisis. Mail dit naar info@mkb-amsterdam.nl onder vermelding van Coronaproof product van de maand. De winnaar wordt bekend gemaakt op de MKB TV uitzending van 20 mei.

 

 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Nieuwe aflevering MKB TV: dit is het moment om te innoveren

Nieuwe aflevering MKB TV: dit is het moment om te innoveren

Een crisis is hét moment om nieuwe businessmodellen en nieuwe technologieën uit te proberen. Dit is een belangrijke les uit het verleden. Hoe doen MKB bedrijven dit in deze crisis? MKB TV gaat deze week over hun ervaringen en de tips die ze voor jou hebben.

Winnaar Product van de maand: Jitske Naberman van Dutch Museum Gift Shop

Winnaar Product van de maand: Jitske Naberman van Dutch Museum Gift Shop

Dutch Museum Gift Shop is door een vakjury van MKB-Amsterdam gekozen als ‘Product van de Maand’. Dat stond voor deze ene keer helemaal in het teken van producten die van nut zijn in de coronacrisis. DMGS is een online platform voor museumwinkels met als doel musea extra inkomsten te genereren in de anderhalve meter economie. De winnares Jitske Naberman over ondernemen en digitalisering: “ga zo snel mogelijk aan de slag. Volg (veelal gratis) webinars, ga uitzoeken wat de concurrentie doet. Bedenk wat jij belangrijk vindt.”

Sta niet stil en innoveer

Sta niet stil en innoveer

Whello is een online marketingbureau. Voor de crisis zat het kantoor van Whello vol, nu werken de mensen voor een deel thuis. Alles wat zij daarvoor nodig hebben is een wifi- verbinding en hun laptop. Zo werken ze met tools als Google business en chatprogramma Slack volledig in de Cloud. We vragen aan Serge de Sousa co-founder van Whello wat zijn advies is aan MKB’ers in deze coronatijden.

Mediation Amsterdam, online dienstverlening heeft ook voordelen

Mediation Amsterdam, online dienstverlening heeft ook voordelen

Tabitha van den Berg, partner bij Mediation Amsterdam, ondersteunt ondernemers in conflictmanagement. Welke stappen maken de mediators in deze tijden van digitalisering? Welke adviezen hebben zij voor ondernemers die nu met spanningen te maken hebben?

Coaching ondernemers

Coaching ondernemers

Zit je als ondernemer op dit moment in zwaar weer? Maak gebruik van gratis professionele coaching! Normaal gesproken betalen ondernemers een eigen bijdrage van 150 euro. Het ministerie van EZK geeft meer subsidie aan het OKB.Staatssecretaris Mona Keijzer wil naast financiële steun ook naar andere manieren zoeken om ondernemers bij te staan.