Oproep: Inschrijving Amsterdamse Ondernemersprijs 2018 open tot 8 oktober!

Amsterdam kiest op 23 november aanstaande de beste en de meest duurzame Amsterdamse ondernemer van 2018. Bent u creatief en innovatief? Of is uw bedrijf heel duurzaam? Dan maakt u kans op een publiciteitscampagne ter waarde van vierduizend euro en de eretitel van de Amsterdamse ondernemersprijzen. Meld u nu aan!

Amsterdamse Ondernemersprijs

Bent u de creatieve, innovatieve ondernemer die de afgelopen drie jaar zijn of haar Amsterdamse bedrijf zag groeien? Ofwel: bent u de ondernemer waar Amsterdam trots op kan zijn?

Schrijf u nu alvast in als u kans wilt maken op de titel en treed in de voetsporen van Chaud Devant (2017) , Kesbeke Tafelzuren (2016) en Tony’s Chocolonely (2015)!

Schrijf u nu in!

DAM Prijs

Bent u de meest duurzame MKB-er van Amsterdam? Houdt u in al uw bedrijfsbeslissingen rekening met het milieu en sociale aspecten? Schrijf u nu in voor de DAM Prijs en word de opvolger van DGTL (2017) , New Electric (2016) of Chocolatemakers (2015)!

Schrijf u nu in!

Foto links: De finalisten van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017, v.l.n.r. Dennis de Borst (FEBO), Oos Kesbeke (winnaar 2016), Bianca van der Lee (Chaud Devant, winnaar 2017!) en Sander Lusink (OGER Fashion). Foto rechts: De winnaars van de DAM Prijs 2017, DGTL.

Uiteraard kunt u zich ook voor beide prijzen inschrijven als u aan alle voorwaarden voldoet. Kijk voor uitgebreide informatie op www.amsterdam.nl/ondernemersprijs.

Inschrijven kan nog t/m zondag 7 oktober 23.59 uur
De prijzen worden uitgereikt op vrijdag 23 november 2018 tijdens de Week van de Ondernemer in de RAI te Amsterdam.

Door | 19-09-2018 | Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!

Over de schrijver: