De activiteitenkalender van MKB-Amsterdam is gevuld met talloze inspirerende bijeenkomsten. Kom ook onderling kennis en ervaring uitwisselen en je netwerk uitbreiden.

Elk jaar organiseren we de MKB Lenteborrel, waar zo’n 500 Amsterdamse ondernemers en politiek elkaar treffen. In november is er het MKB Najaarscongres en de regionale spin-off van de landelijke Week van de Ondernemer. Een event met meer dan 3500 bezoekers en actuele topsprekers uit heel Nederland. Dit aangevuld met de inmiddels welbekende stadswandeling en de kleinschalige events als de backstage-bijeenkomsten en de cultuursessies. Zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk in de agenda voor alle ondernemersbijeenkomsten.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

MKB Amsterdam

020-4486720||www.mkb-amsterdam.nl

mei 2019

Netwerksessie Regionale Samenwerking | Grote Markt | Haarlem

mei 15 @ 17:00 - 19:00
Grote Markt, Haarlem, Grote Markt
Haarlem, 2011 RD Nederland
+ Google Maps

Netwerksessie Regionale Samenwerking | MKB Amsterdam in gesprek met regionale partners  MKB Amsterdam heeft regionale samenwerking dit jaar als speerpunt opgenomen in haar jaarplan 2019. In een periode waarin de gemeentebesturen inmiddels alweer ruim een jaar aan het werk zijn en na de recente Provinciale Statenverkiezingen is krachtenbundeling van het bedrijfsleven in de regio des te belangrijker. MKB Amsterdam organiseert daarom, niet toevallig voorafgaand aan de finale-avond van de OVNH in Haarlem, een netwerksessie voor bestuursleden van ondernemersverenigingen en belangrijke…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen