Partners

U bevindt zich hier:  Home/Partners

Kies voor een partnerschap met MKB Amsterdam

Partners vormen een belangrijke doelgroep om de (netwerk)activiteiten van MKB Amsterdam mogelijk te maken. Momenteel heeft MKB Amsterdam partners die MKB  financieel ondersteunen. Om de ambities waar te maken, zijn (nieuwe) partners c.q. is (extra) financiële ondersteuning noodzakelijk. Relatiemarketing is één van de belangrijkste pijlers van ons partnerplan, waarbij wij de vuistregel hanteren dat partner en vereniging elkaar moeten aanvullen bij het opbouwen van een positief imago.

Versterking imago

Diverse partners ondersteunen MKB Amsterdam ook van harte omdat zij daarmee hun organisatie positief bij het MKB kunnen profileren. Het feit dat MKB Amsterdam dé organisatie is van, voor én door het MKB-bedrijfsleven is daarom een versterking voor het imago van u als partner.

Netwerk- en contactfunctie

MKB Amsterdam zal daarnaast in de komende jaren steeds meer mogelijkheden voor partners creëren om in contact te komen met nieuwe zakenrelaties. Zo organiseert MKB Amsterdam jaarlijks een aantal netwerk-activiteiten, waarbij de partners niet alleen een blijk van waardering krijgen voor hun inspanningen voor de organisatie, maar waar zij ook op een informele manier kennis met elkaar kunnen maken en zaken met elkaar kunnen doen.

Ambities en structurele samenwerking

MKB Amsterdam is een ambitieuze ondernemersorganisatie die partners nodig heeft die financiële middelen voor de organisatie willen inzetten om de ambities waar te kunnen maken. MKB Amsterdam zoekt hierbij nadrukkelijk naar partners die bij haar imago passen. Uw organisatie en MKB Amsterdam kunnen immers veel voor elkaar betekenen en kunnen de samenhang tussen ambitie en uitstraling dankzij elkaar versterken. Omdat noch de ambities van MKB Amsterdam, noch de doelstellingen van de partners met een eenmalige activiteit te realiseren zijn, stelt MKB Amsterdam partners voor een samenwerking van enkele jaren aan te gaan. De samenwerkingspartners krijgen in ruil daarvoor een prominente plaats binnen de organisatie om zo hun imago en naamsbekendheid op structurele wijze samen met MKB Amsterdam uit te bouwen.

Kortom: MKB Amsterdam vormt door haar bereik en contacten de poort naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Ook partner worden?
Voor meer informatie en het partnerplan neem contact met ons op.

Als partner van MKB-Amsterdam draag je bij aan de versterking van het Amsterdamse vestigingsklimaat, aan een stad waarin het voor jou en je zakenrelaties goed zakendoen is. Er zijn verschillende manieren om het partnerschap in te vullen. Op dit moment werken we met onderstaande partners samen.

Hieronder een overzicht van onze partners:

Rabobank - Hoofdpartner

Rabo_logo_rgb-kleinDe Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. De 131 lokale Rabobanken met hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend.
Kijk voor meer informatie op de regiopagina.

Het Parool / De Persgroep - (Media)Partner

paroolDe Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en ruim 200 huis-aan-huiskranten. Een ambitieuze uitgever met passie voor media. Waar gedreven en deskundige redacties dagelijks met hun primeurs en journalistieke producties een bereik van ruim 9,3 miljoen multimediale contacten weten te boeien en te raken. Onze nationale, regionale en lokale merken zijn sterk en uniek met elk een eigen identiteit en signatuur die het maatschappelijke en politieke debat mede bepalen.

Bovendien heeft de Persgroep Nederland in het portfolio ook sterke online merken zoals intermediar.nl, tweakers.nl, carsom.nl, nationalevacaturebank.nl, autotrack.nl, sportnieuws.nl en de toonaangevende radiozender Qmusic.

De Persgroep gelooft in de kracht van sterke merken. Merken die staan voor kwaliteit en pluriformiteit. Kijk hier voor een overzicht van onze merken.

Sligro Food Group (Amsterdam)

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland (en België) die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non-food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.

Kijk voor meer informatie op de website.

JC Decaux - Co-parnter

JCDecaux levert innovatieve en hoogwaardige diensten, gefinancierd met reclame, die de leefbaarheid van o.a. steden dagelijks verbeteren. Kijk hier voor een overzicht van hun activiteiten.

In 1964 vond Jean-Claude Decaux reclame voor straatmeubilair uit. Sindsdien is JCDecaux – nu de wereldwijde marktleider – de enige internationale speler die zich uitsluitend bezighoudt met buitenreclame en 3 activiteitengebieden ontwikkelt: straatmeubilair, transportreclame en billboardreclame.

Sparkwise - Partner

Door de inzet van onze unieke neurowetenschappelijk onderbouwde SparkWise methodieken, helpen wij zakelijke beslissers en hun medewerkers om gemakkelijker samen te werken. Er ontstaat een betere voortgang en overdracht van de processen. Daardoor zijn er substantieel minder conflicten op de werkvloer. Dit resulteert in veel lagere operationele kosten en meer netto winst uit gelijkblijvende omzet.

Wij optimaliseren missie, visie, strategie, directies, divisies, afdelingen, teams of de gehele organisatie. Sparkwise geeft met haar hoogwaardige complementaire hands-on diensten, gestalte aan dagelijkse ambitieuze commerciële en organisatorische uitdagingen.

Essent - Landelijk kennispartner

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland. We geloven in een comfortabel thuis voor iedereen. We willen dat al onze klanten zich thuis fijn en geborgen voelen. Daarbij inspireren we klanten en helpen we ze hun thuis comfortabel en energiezuinig te maken.

We richten ons op alles wat te maken heeft met aangename temperatuur, prettige en veilige verlichting, warm water en een goed geventileerde en tochtvrije woning. We helpen onze klanten om de juiste balans te vinden tussen maximaal comfort thuis en verantwoord met energie omgaan.

Onderdeel van innogy
sinds 2016 is Essent trots onderdeel van het internationale innogy, het grootste duurzame energiebedrijf in Europa. De naam innogy is een samentrekking van de begrippen ‘Innovation’, ‘Energy’ en ‘Technology’. Het streven van innogy is om koploper te zijn op het gebied van duurzame en moderne energiediensten.
Projob - Co-partner

Projob is de arbeidsmarktspecialist waarin mens en organisatie centraal staan in werving en selectie, loopbaancoaching en trainingen, bemiddeling van interim professionals, cocreatie projecten en in het B2B netwerk en platform: Projob Company Onboarding. Kortom: een full-service arbeidsmarktspecialist.

De dienstverlening van Projob laat zich uitgebreider zien op www.projob.nl  en www.companyonboarding.nl

Wanneer presteren mensen op hun best? Dat gebeurt bijna vanzelf als ze kunnen doen wat echt willen doen, vanuit hun hart, hun authenticiteit en met de talenten die ze hebben.
Dat is de gedachte van waaruit Projob mens en organisatie coacht en bij elkaar brengt.

Onze visie: blije mensen door goede verbindingen
Onze kernkwaliteiten: resultaatgericht en bezielend werken

De Hallen Studio's - Co-partner

In Amsterdam-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise volledig gerenoveerd. In het bijzondere complex van 16.000 m2 is o.a. naast een 4-sterren hotel, een bioscoop met 9 zalen, een openbare bibliotheek, het grootste horecacentrum van Amsterdam en De Hallen Studio’s gebouwd. De Hallen Studio’s is een inspirerende locatie voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, televisieopnames en culturele producties.

 

 

Johan Cruijff ArenA - Co-partner

De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten op kleinere schaal in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers. De Johan Cruijff ArenA is een van de duurzaamste stadions ter wereld en wordt internationaal beschouwd als rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie. Het Innovation Center fungeert als living lab voor innovatieve concepten voor stadionmanagement en event experience.

Hogeschool Inholland - Co-partner

Inholland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Wij werken graag met bedrijven samen om toepasbare kennis te ontwikkelen. Samen met u zoeken studenten (en begeleidende docenten) naar creatieve oplossingen voor actuele vraagstukken. Wij leiden jonge mensen op die, op basis van kennis, kunde, vaardigheden, houding en reflectie, in staat zijn om uw uitdagingen professioneel bij de kop te pakken. Daar zetten wij ons volop voor in! De samenwerking tussen MKB-Amsterdam en Inhollnd krijgt vorm op 3 niveaus: op het gebied van coproductie van evenementen, onderzoek en door middel van het MKB-loket. Meer informatie op www.inholland.nl
Zie ook: Inholland nieuwe partner van MKB-Amsterdam

Facility Portal - Co-partner

Facility-Portal-brief

Facility Portal en MKB Amsterdam vormen samen: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal dé inkooppartner van MKB Amsterdam.
Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals. Facility Portal ondersteunt ondernemers bij alle vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen bedrijven ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop! Leden van MKB Amsterdam kunnen GRATIS een van de volgende scans laten uitvoeren: Fm Portal® Inkoop, Fm Portal® Milieu, Fm Portal® Veiligheid & Fm Portal® Schoon.

Kortom, MKB Amsterdam Inkoop is:

  • Zeer voordelig door gezamenlijke inkoop en raamcontracten tussen MKB Rotterdam Inkoop en leveranciers. Dat levert uw organisatie direct materiële winst op en bespaart een hoop kostbare tijd;
  • Uiterst snel door gedegen kennis van de markt en levering van maatwerk, toegesneden op uw organisatie. Dat scheelt een hoop zoekwerk en wederom veel tijd. Ook naar ‘groene’ bedrijven, bijvoorbeeld;
  • Bijzonder eenvoudig door zorg te dragen voor implementatie en nazorg binnen uw bedrijfsvoering. En als servicedesk van alle leveranciers is MKB Amsterdam Inkoop het vangnet voor uw vragen en problemen. U heeft slechts één aanspreekpunt;
  • Directe besparing want geen jaarlijkse abonnementskosten van € 200,00 excl. BTW.

Direct profiteren mail of bel 071 3318 200.

Hogeschool van Amsterdam - Co-partner

Hogeschool van Amsterdam (HvA) is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam.De HvA doet ontzettend veel op het gebied van onderwijs, onderzoek, projecten en valorisatie. Daarnaast is de HvA druk bezig met innovatie en betrokken met de stad Amsterdam.

Masterclass Start up Scale Up MKB

MKB Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam trekken samen op in de organisatie van de Masterclass Start Up Scale Up MKB.

Holland Casino - Co-partner

Holland Casino  is 40 jaar geleden opgericht en kreeg van de Nederlandse overheid een exclusieve vergunning om tafelspelen aan te bieden. In 1986 werd dit uitgebreid met een vergunning voor casino speelautomaten. Dit maakt Holland Casino het enige échte casino van Nederland. Holland Casino biedt haar gasten spannend, verrassend en betrouwbaar spel in een veilige omgeving.

Positie in de maatschappij

Holland Casino zet zich op uiteenlopende vlakken in voor de maatschappij. Kernwaarden in het bedrijf zijn: vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, preventie, gastvrij en betrokken.

Social Concept - Co-partner

SocialConcept heeft een bewezen concept waarmee zij MKB ondernemers helpen om het maximale rendement uit de diverse social media te halen, zonder dat de ondernemer zich in social media hoeft te verdiepen of er veel tijd in moet steken. Zij nemen uw social mediawerkzaamheden uit handen, zodat u zich kunt richten op uw specialisme. De doelstelling is: Betaalbare professionele social media marketing voor iedere ondernemer!

MKB Advies Partners - Netwerkpartner

Veranderingen binnen uw onderneming vinden dagelijks plaats.

Soms vergen deze echter meer tijd en aandacht dan verwacht. Bij deze dagelijkse gebeurtenissen, maar ook bij minder voorkomende situaties binnen uw bedrijf, heeft u vaak behoefte aan specialistische kennis. Kennis die voor heldere inzichten zorgt, duidelijke oplossingen geeft en leidt tot praktisch uitvoerbaar advies.
MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs met up-to-date kennis. Deze kennis zetten zij in door ondernemers zoals u aan de juiste oplossingen te helpen. Dit loopt uiteen van het realiseren van een bedrijfsfinanciering, het implementeren van een groeistrategie tot het verwezenlijken van een bedrijfsovername.

BDO - Netwerkpartner

logo BDOOf u nu op zoek bent naar een professionele accountant, een pragmatische belastingadviseur of een gepassioneerde consultant, bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van ons succes en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor niet de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Ruim 2150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vragen van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Omdat mensen tellen.
Kijk voor meer informatie op www.bdo.nl.

SET TELECOM - Netwerkpartner

SET ICT Services is een innovatief, flexibel en eigenzinnig bedrijf. Eigenzinnig, omdat wij geloven in de kracht van onze oplossingen en voor niets minder staan dan de beste kwaliteit. Wij helpen bedrijven al meer dan 20 jaar met slimme ICT-oplossingen en deskundig advies. En daarin zijn we altijd eerlijk en transparant.

SBK Kunstuitleen & galerie - Netwerkpartner

SBK staat voor Stichting Beeldende Kunst. SBK Kunstuitleen & Galerie wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, in de openbare ruimte en op de werkplek.

Ook wil SBK een podium bieden voor kunstenaars. Voor kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent; een platform waar kunstenaars zich aan een breed publiek kunnen presenteren. Dordrecht bedienen wij al meer dan 40 jaar vele bedrijven door heel Nederland met kunst. We leveren collecties op maat, assisteren bij het inrichten en adviseren u bij de samenstelling en opbouw van een bedrijfscollectie. Kunst op kantoor heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar schept ook een atmosfeer waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en geïnspireerd raken. Meer informatie op http://www.sbk.nl

Kunst heeft een positieve uitstraling op je bedrijf. Niet alleen op je bezoekers en klanten, maar ook op je medewerkers. SBK heeft een prachtige collectie kunstwerken waar je uit kunt putten voor jouw bedrijf. Deze is te zien in het prachtige pand van SBK op de KNSM laan.

Ben je MKB-lid? Dan huur je deze kunst de eerste 2 maanden gratis en krijg je kosteloos een kunstadvies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak of loop eens langs!

Contact: bedrijven@sbk.nl of 020-6201321

KNSM-laan 307-309, Amsterdam.

Kesbeke Fijne Tafelzuren - Netwerkpartner

Kesbeke-kWie kent ze niet? De tafelzuren van Kesbeke. Een prachtig familiebedrijf uit Amsterdam met een geschiedenis die teruggaat tot 1948 toen Charles Kesbeke in een keldertje aan het Waterlooplein zijn bedrijfje begon. In dat keldertje werden de eerste augurken en uien gewassen, gepekeld en in glazen potten gepasteuriseerd. Inmiddels staat zijn kleinzoon Oos Kesbeke aan het roer van de grootste Amsterdamse inleggerij van dit moment. Hij heeft er een modern bedrijf van gemaakt en gezorgd dat diverse certificeringen werden gehaald. Oos werkt met groot enthousiasme aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Innoveren is de kracht van het bedrijf en daarbij staat maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Met als beloning de Amsterdam Business Award 2015 en Amsterdamse Ondernemersprijs 2016! Meer informatie op www.kesbeke.nl.

't Smidtje - Netwerkpartner

smidtje-canal-cruises-eventsAmsterdam beleef je het beste vanaf het water. Rederij ’t Smidtje biedt u deze ervaring in optima forma. Dat doen zij met een volledig electrische vloot die in de afgelopen vijftien jaar is opgebouwd. Gastvrijheid staat daarbij hoog in het vaandel.

 

UwPersvoorlichter.nl - Netwerkpartner

uwpersvoorlichter-logo-up-met-payoffAls ondernemer kent u alle informatie over uw bedrijf, producten en diensten. Maar beseft u nog wel wat uw unieke eigenschappen zijn? Realiseert u zich de waarde van uw expertise? Uwpersvoorlichter herkent uw nieuwswaarde hoe u dit met free publicity kunt overbrengen naar uw doelgroep via de media. De communicatieve kracht vindt u terug in een verrassende vertaling van de boodschap. Het resultaat is zichtbare media aandacht offline en online (social) media, op radio en/of televisie.

De Aanhuurmakelaar - Netwerkpartner

De Aanhuurmakelaar heeft bewust de keuze gemaakt om het anders te doen. Wij geloven dat de enige echte klant in de markt voor vastgoed de gebruiker van het gebouw is. De huurder dus. De huurder gaat het gebouw immers gebruiken en betaalt de (huur)prijs voor het gebouw. Voor De Aanhuurmakelaar is daarom de huurder van het gebouw de enige klant/opdrachtgever. De Aanhuurmakelaar is het eerste “no cure no pay” full service vastgoedadvieskantoor in Nederland dat exclusief en onvoorwaardelijk voor de belangen staat die gelden voor de huurder van het vastgoed. www.aanhuurmakelaar.nl

Manifesto - Netwerkpartner


Onze naam is niet toevallig gekozen. Iedereen die klant wordt bij Manifesto, krijgt van ons een manifest. Een door een van onze accountants ondertekende beginselverklaring waarin deze vergaande beloften doet. Zich verplicht om jouw droom en jouw missie als uitgangspunt te nemen bij alles wat we voor je doen.
De klanten hebben het bij ons voor het zeggen. Medewerkers, coaches en accountants, wij allemaal zijn er voor jou en je collega ondernemers. www.manifesto.nl

De Breed & Partners - Netwerkpartner

De Breed & Partners: wij willen samen met u innoveren! Innoveren is kostbaar en risicovol. Dat weet u als geen ander. De Breed & Partners is een adviesbureau dat al ruim 35 jaar ondernemers ondersteunt bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen.

Dit doen wij door een volledig palet voor de financiering van innovatie aan te bieden. Deze bestaat uit technologie-subsidies, fiscale voordelen, crowdfunding, kredieten én participaties. Hiermee vormen wij een one-stop-shop voor financiering en maken we innoveren bovendien goedkoper.

Een volwaardige gesprekspartner voor innovatie
Alle DB&P consultants hebben een technische achtergrond en volgen de technologische ontwikkelingen in de ICT en Industrie op de voet. Zij hebben inzicht in de vaak complexe technologieën en R&D trajecten van innovatieve bedrijven en weten welke informatie relevant is voor de aanvraag van subsidies en andere financiële regelingen. Met vestigingen in Breda, Eindhoven, Amsterdam en Groningen zitten onze consultants verspreid over het hele land en is er altijd een consultant bij u in de buurt.

Fruytier Lawyers in Business - Netwerkpartner

Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn.
De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Fruytier Lawyers in Business kent de wereld van de ondernemer en weet tegen welke juridische kwesties u aanloopt. Onze ervaren advocaten luisteren naar u, als ondernemer en als mens. Zij horen het probleem, zien de oplossing en handelen snel.

Fruytier Lawyers in Business is een advocatenkantoor in Amsterdam dat al veertig jaar in oplossingen denkt (en niet in conflicten). Onze advocaten zijn gespecialiseerd in die rechtsgebieden die u als ondernemer het meest frequent tegenkomt. Voor adviezen over onderwerpen waar de advocaten niet in thuis zijn, werkt het kantoor samen met gespecialiseerde Partners in Business.

Pallas Advocaten - Netwerkpartner

Pallas Advocaten is expert in arbeidsrechtelijke kwesties; ook grensoverschrijdend. We werken voornamelijk voor cliënten met een internationale focus. Dit zijn vaak werkgevers, maar ook bestuurders, expats, zelfstandigen, werknemers en ondernemingsraden.

Wij willen u graag leren kennen en begrijpen wat voor u belangrijk is, zodat een optimaal resultaat kan worden behaald. Procederen is ons vak, maar wij zien zeker de waarde van een goede schikking. U kunt vertrouwen op onze expertise en daadkracht.