Partners

U bevindt zich hier:  Home/Partners

Als partner van MKB-Amsterdam draag je bij aan de versterking van het Amsterdamse vestigingsklimaat, aan een stad waarin het voor jou en je zakenrelaties goed zakendoen is. Er zijn verschillende manieren om het partnerschap in te vullen. Op dit moment werken we met onderstaande partners samen.

Ook partner worden?
Lees onderstaand partnerplan eens door of maak een afspraak met accountmanager Anique Wiggemansen (06-15112451) of directeur Dirk de Bie (020-4486720).

Hieronder een overzicht van onze partners:

Rabobank - Hoofdpartner

Rabo_logo_rgb-kleinDe Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. De 131 lokale Rabobanken met hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend.
Kijk voor meer informatie op de regiopagina.

Ymere - Hoofdpartner

YmereYmere werkt als maatschappelijk ondernemer aan wijken met perspectief waar bewoners willen wonen, leven en groeien. We zijn actief in de metropoolregio Amsterdam, met als kerngemeenten Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer, Leiden en Weesp. We bezitten rond de 90.000 verhuureenheden, waarvan ongeveer 81.000 woningen.Kijk voor meer informatie op www.ymere.nl.
> Ymere, voor een bedrijfsruimte die echt bij u past

BDO - Hoofdpartner

logo BDOOf u nu op zoek bent naar een professionele accountant, een pragmatische belastingadviseur of een gepassioneerde consultant, bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van ons succes en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor niet de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Ruim 2150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vragen van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Omdat mensen tellen.
Kijk voor meer informatie op www.bdo.nl.

Eneco - Hoofdpartner

ENECO_LOGO-CMYKEneco Groep is een echt Hollands bedrijf met ruim 100 jaar ervaring. Wij kennen de Nederlandse markt door en door en willen niets liever dan dat ons bedrijf van “ons allemaal” is. En dat kan. Als zelfstandige en onafhankelijke energieonderneming werken we samen met klanten, bedrijven, overheden, aandeelhouders, investeerders, kortom met iedereen, aan het verduurzamen van de energievoorziening. Naast de meer traditionele activiteiten zoals productie, handel en levering van energie voorziet Eneco haar klanten ook van service en advies. Met praktische oplossingen op maat helpen we hen energie te besparen, zelf duurzame energie op te wekken en duurzaam af te nemen. Wij zien toekomst in lokale, regionale energienetwerken en duurzame ecosystemen en supply chains. Waarbij niet vast staat wie leverancier en wie afnemer is. Gebiedsgerichte ontwikkeling, met betrokken overheden, biedt grote kansen om samen energiebronnen te exploiteren, waardoor we duurzame samenwerking creëren die verder gaat dan geld en energie. Daarom werken wij vandaag aan het behoud van een rechtvaardige prijs, simpele administratie en inzicht, optimalisatie en verbetering van energieverbruik. En morgen aan het verbinden en ondersteunen van partijen in ecosystemen om samen duurzaam te ondernemen. Meer informatie op Eneco.nl
Zie ook: Over tijdreizen en innoveren in FabCity

Amsterdam ArenA - Hoofdpartner

De Amsterdam ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten op kleinere schaal in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers. De Amsterdam ArenA is een van de duurzaamste stadions ter wereld en wordt internationaal beschouwd als rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie. Het Innovation Center fungeert als living lab voor innovatieve concepten voor stadionmanagement en event experience.

Randstad - Co-partner

Randstad logo 23kb jpg (2)Randstad is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren. Zo maken professionals en opdrachtgevers samen het verschil en brengen we tegelijkertijd de acht vakgebieden waarbinnen we opereren steeds een stap verder. Wij zijn ervan overtuigd dat als de juíste mensen samenwerken de energie vrijkomt die hiervoor nodig is. Door te discussiëren, ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, spoor je elkaar aan om optimaal resultaat te leveren en dit continu te verbeteren. Dit maakt Yacht tot dé expert in het bouwen van blijvende en groeiende relaties in het professionals domein. Kijk voor meer informatie op de website van Randstad.

Hogeschool Inholland - Co-partner

Inholland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Wij werken graag met bedrijven samen om toepasbare kennis te ontwikkelen. Samen met u zoeken studenten (en begeleidende docenten) naar creatieve oplossingen voor actuele vraagstukken. Wij leiden jonge mensen op die, op basis van kennis, kunde, vaardigheden, houding en reflectie, in staat zijn om uw uitdagingen professioneel bij de kop te pakken. Daar zetten wij ons volop voor in! De samenwerking tussen MKB-Amsterdam en Inhollnd krijgt vorm op 3 niveaus: op het gebied van coproductie van evenementen, onderzoek en door middel van het MKB-loket. Meer informatie op www.inholland.nl
Zie ook: Inholland nieuwe partner van MKB-Amsterdam

Facility Portal - Co-partner

Facility-Portal-brief

Facility Portal en MKB Amsterdam vormen samen: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal dé inkooppartner van MKB Amsterdam.
Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals. Facility Portal ondersteunt ondernemers bij alle vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen bedrijven ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop! Leden van MKB Amsterdam kunnen GRATIS een van de volgende scans laten uitvoeren: Fm Portal® Inkoop, Fm Portal® Milieu, Fm Portal® Veiligheid & Fm Portal® Schoon.

Kortom, MKB Amsterdam Inkoop is:

  • Zeer voordelig door gezamenlijke inkoop en raamcontracten tussen MKB Rotterdam Inkoop en leveranciers. Dat levert uw organisatie direct materiële winst op en bespaart een hoop kostbare tijd;
  • Uiterst snel door gedegen kennis van de markt en levering van maatwerk, toegesneden op uw organisatie. Dat scheelt een hoop zoekwerk en wederom veel tijd. Ook naar ‘groene’ bedrijven, bijvoorbeeld;
  • Bijzonder eenvoudig door zorg te dragen voor implementatie en nazorg binnen uw bedrijfsvoering. En als servicedesk van alle leveranciers is MKB Amsterdam Inkoop het vangnet voor uw vragen en problemen. U heeft slechts één aanspreekpunt;
  • Directe besparing want geen jaarlijkse abonnementskosten van € 200,00 excl. BTW.

Direct profiteren mail ons of bel 071 3318 200. De site van Facility Portal is vind je hier.

Office Depot - Co-partner

officedepotOffice Depot levert kantoorartikelen en diensten om hun klanten beter te laten werken, wáár hun werkplek zich ook maar bevindt. Wij zijn een one-stop-shop voor alles wat onze klanten nóg productiever kan laten zijn. Inclusief de meest recente technologieën, een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, printoplossingen, business services, facilitaire producten, meubilair en kantoormachines en toebehoren. In Europa is Office Depot werkzaam in 13 landen met de twee belangrijkste merken Office Depot en Viking. Tevens zijn er winkels in Frankrijk en Zweden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven over de gehele wereld, is Office Depot een geloofwaardige en betrouwbare partner gebleken als het gaat om organisaties:

  • productiever te laten werken,
  • efficiënter hun processen te laten verlopen,
  • kosten te laten verlagen,
  • hun duurzaamheid te verhogen.
Het Parool / De persgroep - Co-partner

paroolDe Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en ruim 200 huis-aan-huiskranten. Een ambitieuze uitgever met passie voor media. Waar gedreven en deskundige redacties dagelijks met hun primeurs en journalistieke producties een bereik van ruim 9,3 miljoen multimediale contacten weten te boeien en te raken. Onze nationale, regionale en lokale merken zijn sterk en uniek met elk een eigen identiteit en signatuur die het maatschappelijke en politieke debat mede bepalen.

Bovendien heeft de Persgroep Nederland in het portfolio ook sterke online merken zoals intermediar.nl, tweakers.nl, carsom.nl, nationalevacaturebank.nl, autotrack.nl, sportnieuws.nl en de toonaangevende radiozender Qmusic.

De Persgroep gelooft in de kracht van sterke merken. Merken die staan voor kwaliteit en pluriformiteit. Kijk hier voor een overzicht van onze merken.

Het Amsterdams Proeflokaal - Co-partner

Het Amsterdamse Proeflokaal

Proef de smaak van Amsterdam

In april 2017 opende Het Amsterdamse Proeflokaal haar deuren op het nieuwe Stadionplein. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies. Op maar liefst 1.800 m2, verdeeld over twee verdiepingen, kom je ogen en oren tekort. Word wakker met de eerste espresso van de dag in de ontbijtbar, kijk je ogen uit aan de Proeftafels, schuif aan in de Seafoodbar of ontdek de Bierwereld. Kortom, proef de smaak van onze hoofdstad en beleef nieuwe avonturen. Een ding is zeker: met de komst van Het Amsterdamse Proeflokaal zal het Stadionplein nooit meer hetzelfde zijn.

Hogeschool van Amsterdam - Co-partner

Hogeschool van Amsterdam (HvA) is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam.De HvA doet ontzettend veel op het gebied van onderwijs, onderzoek, projecten en valorisatie. Daarnaast is de HvA druk bezig met innovatie en betrokken met de stad Amsterdam.

Social Concept - Co-partner

social-concept-logo-sc-80x20-mm

SocialConcept heeft een bewezen concept waarmee zij MKB ondernemers helpen om het maximale rendement uit de diverse social media te halen, zonder dat de ondernemer zich in social media hoeft te verdiepen of er veel tijd in moet steken. Zij nemen uw social mediawerkzaamheden uit handen, zodat u zich kunt richten op uw specialisme. De doelstelling is: Betaalbare professionele social media marketing voor iedere ondernemer!

SBK - Netwerkpartner

SBKSBK staat voor Stichting Beeldende Kunst. SBK Kunstuitleen & Galerie wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, in de openbare ruimte en op de werkplek. Ook wil SBK een podium bieden voor kunstenaars. Voor kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent; een platform waar kunstenaars zich aan een breed publiek kunnen presenteren. Dordrecht bedienen wij al meer dan 40 jaar vele bedrijven door heel Nederland met kunst. We leveren collecties op maat, assisteren bij het inrichten en adviseren u bij de samenstelling en opbouw van een bedrijfscollectie. Kunst op kantoor heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar schept ook een atmosfeer waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en geïnspireerd raken. Meer informatie op www.sbk.nl

Kesbeke - Netwerkpartner

Kesbeke-kWie kent ze niet? De tafelzuren van Kesbeke. Een prachtig familiebedrijf uit Amsterdam met een geschiedenis die teruggaat tot 1948 toen Charles Kesbeke in een keldertje aan het Waterlooplein zijn bedrijfje begon. In dat keldertje werden de eerste augurken en uien gewassen, gepekeld en in glazen potten gepasteuriseerd. Inmiddels staat zijn kleinzoon Oos Kesbeke aan het roer van de grootste Amsterdamse inleggerij van dit moment. Hij heeft er een modern bedrijf van gemaakt en gezorgd dat diverse certificeringen werden gehaald. Oos werkt met groot enthousiasme aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Innoveren is de kracht van het bedrijf en daarbij staat maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Met als beloning de Amsterdam Business Award 2015! Meer informatie op www.kesbeke.nl.

't Smidtje - netwerkpartner

smidtje-canal-cruises-eventsAmsterdam beleef je het beste vanaf het water. Rederij ’t Smidtje biedt u deze ervaring in optima forma. Dat doen zij met een volledig electrische vloot die in de afgelopen vijftien jaar is opgebouwd. Gastvrijheid staat daarbij hoog in het vaandel.

 

UwPersvoorlichter.nl - netwerkpartner

uwpersvoorlichter-logo-up-met-payoffAls ondernemer kent u alle informatie over uw bedrijf, producten en diensten. Maar beseft u nog wel wat uw unieke eigenschappen zijn? Realiseert u zich de waarde van uw expertise? Uwpersvoorlichter herkent uw nieuwswaarde hoe u dit met free publicity kunt overbrengen naar uw doelgroep via de media. De communicatieve kracht vindt u terug in een verrassende vertaling van de boodschap. Het resultaat is zichtbare media aandacht offline en online (social) media, op radio en/of televisie.

De Aanhuurmakelaar

De Aanhuurmakelaar heeft bewust de keuze gemaakt om het anders te doen. Wij geloven dat de enige echte klant in de markt voor vastgoed de gebruiker van het gebouw is. De huurder dus. De huurder gaat het gebouw immers gebruiken en betaalt de (huur)prijs voor het gebouw. Voor De Aanhuurmakelaar is daarom de huurder van het gebouw de enige klant/opdrachtgever. De Aanhuurmakelaar is het eerste “no cure no pay” full service vastgoedadvieskantoor in Nederland dat exclusief en onvoorwaardelijk voor de belangen staat die gelden voor de huurder van het vastgoed. www.aanhuurmakelaar.nl

Manifesto - netwerkpartner


Onze naam is niet toevallig gekozen. Iedereen die klant wordt bij Manifesto, krijgt van ons een manifest. Een door een van onze accountants ondertekende beginselverklaring waarin deze vergaande beloften doet. Zich verplicht om jouw droom en jouw missie als uitgangspunt te nemen bij alles wat we voor je doen.
De klanten hebben het bij ons voor het zeggen. Medewerkers, coaches en accountants, wij allemaal zijn er voor jou en je collega ondernemers. www.manifesto.nl

De Breed & Partners - netwerkpartner

De Breed & Partners: wij willen samen met u innoveren! Innoveren is kostbaar en risicovol. Dat weet u als geen ander. De Breed & Partners is een adviesbureau dat al ruim 35 jaar ondernemers ondersteunt bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen.

Dit doen wij door een volledig palet voor de financiering van innovatie aan te bieden. Deze bestaat uit technologie-subsidies, fiscale voordelen, crowdfunding, kredieten én participaties. Hiermee vormen wij een one-stop-shop voor financiering en maken we innoveren bovendien goedkoper.

Een volwaardige gesprekspartner voor innovatie
Alle DB&P consultants hebben een technische achtergrond en volgen de technologische ontwikkelingen in de ICT en Industrie op de voet. Zij hebben inzicht in de vaak complexe technologieën en R&D trajecten van innovatieve bedrijven en weten welke informatie relevant is voor de aanvraag van subsidies en andere financiële regelingen. Met vestigingen in Breda, Eindhoven, Amsterdam en Groningen zitten onze consultants verspreid over het hele land en is er altijd een consultant bij u in de buurt.

Headcore - netwerkpartner

Het huidige digitale landschap is er een die zeer aan verandering onderhevig is. Als consument zien we deze veranderingen overal om ons heen. De manier van hoe we aan onze informatie komen en de verwachtingen die we hebben is niet meer zoals deze eerst was. Alles moet sneller, persoonlijker, transparanter. Maar waar moet je beginnen?

Deze vraag biedt juist kansen!

Headcore treedt op als digitale partner voor bedrijven. Samen bepalen we de digitale strategie, werken deze uit en doen actief mee in de implementatie. De vraag is dus niet meer waar je moet beginnen, maar waar we samen naartoe gaan.

 

Fruytier Lawyers in Business - netwerkpartner

Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn.
De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Fruytier Lawyers in Business kent de wereld van de ondernemer en weet tegen welke juridische kwesties u aanloopt. Onze ervaren advocaten luisteren naar u, als ondernemer en als mens. Zij horen het probleem, zien de oplossing en handelen snel.

Fruytier Lawyers in Business is een advocatenkantoor in Amsterdam dat al veertig jaar in oplossingen denkt (en niet in conflicten). Onze advocaten zijn gespecialiseerd in die rechtsgebieden die u als ondernemer het meest frequent tegenkomt. Voor adviezen over onderwerpen waar de advocaten niet in thuis zijn, werkt het kantoor samen met gespecialiseerde Partners in Business.

Sandler Training - netwerkpartner

TRAINING OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR IEDERE INDUSTRIE EN BEDRIJFSGROOTTE

Training gevolgd en ontgoocheld met te magere resultaten, of korte termijn effect?

Stelt u zich eens voor te werken met een trainingsorganisatie die een trackrecord heeft van +40 jaar. Met als doel een lange termijnrelatie te onderhouden op het gebied van uw verkoopprocesoptimalisatie. Sandler Training biedt geen quick-fix- vanwege dat een ‘quick-fix’ niet werkt.

“Je kan iemand even naar een training sturen maar dan heb je ook maar even resultaat.”

Bedrijven die met Sandler Training samenwerken gaan voor de lange termijn relatie waarbij stabiele groei in de omzet wordt behaald met behulp van een bewezen verkoop – en mangementmethodiek. De geimplementeerde verbeteringen in het verkoopproces zijn meetbaar, duurzaam en permanent.

Soci-com - netwerkpartner

De arbeidsmarkt in Nederland is een goed georganiseerd systeem, een geoliede machine voor de meeste werknemers. Maar mensen die niet goed in de standaard mal passen, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, ondervinden toch problemen. Deze mensen verdienen een nieuwe kans om toch mee te doen. De overheid biedt interessante subsidies om deze mensen aan het werk te krijgen.

Ondernemen vanuit het hart
Mede geïnspireerd door ervaringen in ons persoonlijke leven zagen wij in deze doelgroep een kans: “Wat als wij erin slagen deze mensen geschikt te maken voor een volwaardige baan? Winst voor iedereen!” Zo ontstond Soci-Com. Een onderneming met een hart voor buitenbeentjes, die mensen meerwaarde geeft. Voor zichzelf én voor werkgevers die er vrolijk van worden als ze op een winstgevende manier sociaal verantwoord kunnen ondernemen.

TopBHV - netwerkpartner

Wat doet u als er een beginnende brand ontstaat of een collega naast u onwel wordt? Deze vraag kunt u na afloop van onze BHV trainingen beantwoorden en omzetten in een daad.

Door onze trainingen kunt u levens redden…

TopBHV, onderdeel van Dumol Safety & Training, kenmerkt zich door trainingsprogramma’s te schrijven op maat, customized op de risico`s van uw branche of bedrijf. Door middel van samenwerking met diverse trainingscentra en locaties in Nederland kunnen wij een op maat gemaakt programma aanbieden, verzorgt door docenten met de praktijk als invalshoek.

Onze BHV Trainingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en meerdere instructeurs op een groep van maximaal 8 personen. Door deze wijze kunnen wij de basis BHV training in 1 dag of 2 avonden aanbieden i.p.v. 2 hele dagen waardoor een werkgever zijn personeel minder uren kwijt is !!!

ONS MOTTO : TRAIN AS YOU FIGHT

Geen dikke pakken met boeken maar een praktijkgerichte benadering waarbij u leert hoe te handelen bij calamiteiten.

Make Marketing Magic - Netwerkpartner

MEER KLANTEN? DIT MOET JE DOEN!
Als ondernemer wil je groeien. En om te groeien heb je nieuwe klanten nodig en meer business bij bestaande klanten. Tot zover een open deur.
Maar hoe zorg je ervoor dat je business groeit? Dat bedrijven zich aan je verbinden? En bestaande klanten upsell doen?
Door serieus aan marketing en sales te doen. Wij helpen je graag in 4 eenvoudige stappen Bel ons gerust: 020-2615713. www.makemarketingmagic.com

Het partnerplan

Ondernemerschap is de weg naar een mooie, gezonde en veerkrachtige stad. MKB-Amsterdam is de organisatie van, voor en door ondernemers in Amsterdam en maakt zich sterk voor een goed ondernemingsklimaat. Als partner van MKB-Amsterdam draagt u bij aan de versterking van het Amsterdamse vestigingsklimaat, aan een stad waarin het voor u en uw zakenrelaties goed zakendoen is. Dit kan door uw lobbyonderwerpen op de agenda te zetten en uw visie op de stad met ons te delen. Maar ook door samen met ons evenementen te organiseren of op andere manieren met ondernemerschap actief te zijn. Tevens biedt het partnership u de kans om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij het Amsterdamse MKB, het fundament onder de hoofdstedelijke economie. De precieze invulling van de samenwerking bespreken wij graag nader met u. Wij danken u in ieder geval voor de getoonde interesse.

Meer informatie over het partnerschap vindt u in onze partnerbrochure (zie hiernaast). Of maak een afspraak met onze commercieel manager Anique Wiggemansen (06-15112451).

Vriendelijke groet namens de bij MKB-Amsterdam aangesloten ondernemers,
Bart Drenth, voorzitter
Dirk de Bie, directeur