Pokon voor je bedrijf: Mastercourse Start-Up Scale-Up 2019 | HvA en MKB | start vanaf 17 mei

Wil je doorgroeien met je bedrijf? De juiste strategische keuzes maken, met oog voor stabiliteit en continuïteit? Met de Mastercourse Start-Up Scale-Up werk je aan een doorgroeiplan voor jouw eigen onderneming. Meld je nu aan en start vrijdag 17 mei met deze succesvolle Mastercourse van de Hogeschool van Amsterdam.

Deze mastercourse is een cursus, speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers. MKB Amsterdam is ambassadeur van deze Mastercourse, die ondernemers in de startup- en scaleup fase helpt om hun groeiambities duurzaam vorm te geven. De nieuwe Mastercourse die 17 mei start is inmiddels de 5e lichting met ondernemers.

Van groeistrategie tot verdienmodel
De Mastercourse is een combinatie van theorie, praktijk en kennisdeling met docenten en andere ondernemers. Tijdens de cursus spar je met andere ondernemers over ondernemerschap, groeistrategieën en hoe je dingen aanpak. Je ontdekt hoe jouw bedrijf het beste kan doorgroeien.

Doorgroeiplan én waardevol netwerk
Gastdocenten uit de vakgebieden van Human Resource Management, Marketing en Finance zorgen ervoor dat alle bedrijfsfacetten aan bod komen tijdens de cursus: van nieuwe business- en verdienmodellen tot positionering en klantwaarde. Aanvullend is een persoonlijk consult mogelijk met de docent/bedrijfskundig consultant. Aan het einde van de Mastercourse heb je niet alleen een doorgroeiplan voor jouw eigen onderneming. Je en ben je onderdeel van het community netwerk met andere ambitieuze ondernemers.

Meld je snel aan, start 17 mei
De eerstvolgende Mastercourse begint op vrijdag 17 mei 2019 en bestaat uit drie cursusdagen van 9.00 – 17.00 uur. De Mastercourse in het najaar start in november. De kosten bedragen € 950,- en zijn aftrekbaar van de Belasting.

Meer weten?
Bekijk het Studieprogramma Mastercourse Start-Up Scale-Up, bekijk testimonials van oud-deelnemers of meld je direct aan voor een gratis oriëntatiegesprek.

Door | 3 april 2019 | Nieuws Nieuws  | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: