Eric Wendel

Xozo Communicatie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Xozo Communicatie is een communicatiebureau en tekstbureau in Amsterdam. Wij helpen u met communicatie in de breedste zin van het woord.

U kunt ons inhuren voor het schrijven van alle soorten teksten die u kunt bedenken, voor bijvoorbeeld websites, nieuwsbrieven, nieuwsberichten, blogs, folders en brochures, boeken, interviews, jaarverslagen, brieven aan klanten en artikelen voor bedrijfsbladen of relatiemagazines.

Wat voor tekst u ook verlangt, deze zal altijd duidelijk, creatief en helder zijn. Zonder kromme taal, zonder ingewikkelde zinnen, zonder moeilijke woorden, zonder ambtelijke en bureaucratische taal en zonder gecompliceerde zinsconstructies.

Daarnaast kunt u bij Xozo Communicatie terecht voor tekstredactie, eindredactie, het schrijven van persberichten, interim persvoorlichting en advies over communicatie- en mediabeleid. Wij hebben jarenlange ervaring in de wereld van media en journalistiek en weten als geen ander hoe u uw boodschap onder de aandacht moet brengen.

We bespreken graag alle mogelijkheden en denken graag met u mee! Kijk voor meer informatie op www.xozo-communicatie.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 22474403.Ga terug naar de deelnemers pagina

Xozo Communicatie

Provincie: Noord-Holland

AMSTERDAM

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina