John Burger

John Burger Consulting

Skills

Acquisities B2B Bedrijfscultuur Bedrijfsovername Beursgang Communicatie crisiscommunicatie Industrie Integratie Medewerkerbetrokkenheid Public Relations Reorganisatie Reputatie Verandering Woordvoering

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

John Burger helpt MKB bedrijven om meer te halen uit hun stakeholder relations.

De meest gangbare manieren om reputatie en bedrijfsmerk te meten en te managen zijn ontwikkeld voor zeer grote, bekende bedrijven. John Burger heeft het gehele pakket aan communicatieproducten en diensten geschikt en bruikbaar gemaakt voor het MKB.

Elk MKB bedrijf is uniek en verdient een goede reputatie. Begin vandaag en neem contact op!

re

John Burger, onafhankelijk adviseur op het gebied van bedrijfscommunicatie

Foto

John Burger heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van mensen, teams, projecten, communicatie en verandering in internationale, beursgenoteerde bedrijven. Hij is volledig tweetalig in Nederlands en Engels en heeft een Master's titel in Chemie. 

In 2013 heeft hij zich als communicatieadviseur gevestigd, gericht op industriële, business to business, en MKB-bedrijven.


Hij is zowel analytisch als intuïtief en is vooral goed in het tot de kern komen. Hij heeft een zeer goed ontwikkeld ethisch en maatschappelijk kompas en zijn gevoel voor humor en context ontlaadt spanningen in groepen en verbindt mensen.

Ervaring in de volgende industrieën: Telecom, Kabel, Entertainment, Voedingsmiddelen, Financiële dienstverlening, Automotive, Coatings, Chemie, Farma, Biotechnologie, Uitgeverij, Wetenschap, Productie, Onderzoek, B2B, B2C.
Bij Ziggo was hij verantwoordelijk voor corporate communicatie voor, tijdens en na de beursgang in 2012.

Ga terug naar de deelnemers pagina

John Burger Consulting

Provincie: Noord-Holland

AMSTELVEEN

Branche: Zakelijke dienstverlening

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina