J. Delano

DelanoPR

Skills

free publicity moederschap pr public relations running social media spreken zichtbaarheid

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

re

Ik vind het belangrijk om mensen/talenten beter zichtbaar te maken. Om voor ze op te komen. Dit is nodig omdat mensen bang zijn om te falen en meer waard zijn dan ze denken. Ik spreek, schrijf, geef workshops, maar zorg op dagelijkse basis dat mijn klanten worden gepubliceerd. Ik heb ervaring met het creëren van nieuws, bedenken van PR & guerillamarketing-acties. Als ondergrond om deze PR/nieuws-campagnes te ondersteunen deed ik mijn studie Communicatie, een Online Marketing traject, NLP cursussen en zelfs een internationale Master Communicator. Klanten van mijn bureau zijn MKB bedrijven die zichtbaarheid wensen door (social) media aandacht en die iets toevoegen aan levensgeluk van hun klanten.

Mijn voorkeuren liggen bij: doen wat passend is, praktisch, hands-on, pragmatisch, direct en recht door zee. Specialties: Social Media PR, Public Relation, Promotion, Strategy, Stunts, Communication. Contact: bel mij of stuur een email naar: JDelano@DelanoPR.nl

Mijn droom is dat ieder kind een leuke middelbare schooltijd heeft, en zo met veel vertrouwen de toekomst in te kunnen gaan. Terug kunnen kijken en in ieder geval daarop terug kunnen kijken en denken: dit was goed aan mijn leven. Op dit moment werk ik aan mijn droom door me hard te maken voor een goede introductie in de 1ste klas van middelbare scholen en hiermee pestgedrag tegen te gaan.

Ga terug naar de deelnemers pagina

DelanoPR

HOOFDDORP

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina