B.J.G.L. Jaeger

Jaeger Advocaten-belastingkundigen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

DE ADVOCATEN VAN JAEGER ZIJN GESPECIALISEERD IN PROCEDURES OVER BELASTINGEN
Heeft u een te hoge aanslag ontvangen? Heeft de belastingdienst een boete opgelegd? Bent u aansprakelijk gesteld voor de belastingschulden van uw BV? Doet de FIOD een onderzoek? De advocaten-belastingkundigen van Jaeger geven antwoord op uw vragen, behartigen uw belangen, voeren uw procedure.re

Ik heb mij volledig toegelegd op de fiscale procespraktijk. Met name op de formeelrechtelijke procedures, het fiscaal strafrecht, maar ook de civiele aspecten van invordering door de ontvanger.
Met enige regelmaat is vermeende fraude een aspect, waardoor de procedures vaak bewijsrechtelijk van aard zijn en de rechtvaardiging voor een omkering van de bewijslast een grote rol speelt.
Procederen is een vaardigheid, wellicht zelfs een spel. Ik ben een slecht verliezer en doe al het mogelijke om gelijk te krijgen.
Specialismen: Specialisatie die zich richt op de fiscale belangenbehartiging naar aanleiding van, dan wel in verband met boekenonderzoeken door de Belastingdienst en FIOD-rapportages. Ik combineer de hieruit voortvloeiende fiscale procedures bij (onder meer) de Belastingkamers van de rechtbanken en Gerechtshoven met civiele invorderingsgeschillen bij de directeuren van Belastingdiensten en/of de rechtbanken. Bijstaan van cliënten bij fiscale zaken.


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Jaeger Advocaten-belastingkundigen

Provincie: Noord-Holland

AMSTERDAM

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina